Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Yeni Alınan Koltukta Çökme Ve Kumaşta Buruşma

İstikbal Yeni Alınan Koltukta Çökme Ve Kumaşta Buruşma
01 Aralık 2023 14:30

4 5 ay önce İstikbal Batman şubeden blanca koltuk takımı aldım ve çeşitli sorunlar yaşadım. Bir yere kadar ilgilenip bir parça değişimi yaptılar. Fakat üçlü koltuğun orta kısmında sünger bariz yumuşak olduğu için oturulunca çökme ve kumaşta buruşma olmaktadır. Koltuğun barkodu istendi ve hiçbir servis elemanının gelip koltuğa bakmamasına rağmen inceleme sonucu bir sorun olmadığı söylendi. Koltuk kurulumu sırasında koltuğu kuran eleman bile koltuğun o kısmında sorun olduğunu ifade etmiştir. Fakat aylardır uğraşmama rağmen gerekli çözüm sağlanmadı. Bir ihtimal sorunuma çare olur diye buraya yazdım. Bu da olmazsa Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

01 Aralık 2023 14:35 (Şikayetten 4 dakika sonra)

04 Aralık 2023 17:08

Teşekkür ediyorum

08 Aralık 2023 09:44

20 Aralık 2023 14:24

Problemin çözümü için müşteri hizmetleri tarafından arandım. Yaşadığım sorunu ve beklediğim çözümü (direk parça değişim talebi) ayrıntılı bir şekilde iletmeme rağmen durum servise havale edildi ve servis tamirat onarım dışında bir şey yapamayacaklarını söyledi. Son çarem kaldı o da Hakem Heyeti'ne başvurmak

11 Ocak 2024 10:07

Teşekkürler

06 Mayıs 2024 00:24

Teşekkürler yazdığıma bakmayın birtakım vaatler sunup bir şekilde yazdırıyorlar size onu. Aylar geçmesine rağmen problemim çözülmedi ve ne arayan ne soran var. Köprüyü geçene kadar her şey güzel ama sonrası pişmanlık. Bu markayı kimseye tavsiye etmiyorum sadece isimden ibaret.

Tarık sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 20:27
İstikbal Blanca Koltuk Takımı Faciası
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 22:56
Aysu sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2023 12:04
Emir sonuçtan memnun değil