Tarık sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 20:27

İstikbalden aldığımız blanca koltuk takımının minderleri ilk oturuşta içine çökme ve kumaşta toplanmama sorunu oluştu ayrıca kumaşta yanık izi gibi izler mevcuttu. Görsellerini ekliyorum. Sonrasında bu şikayetimizi mağaza bildirdik ve koltuk takımını alıp sözde kumaşı değiştirip getirdiler ama bu sefer de koltuk kenarında bulunan düğme koptu. Bu kadar şeyden sonra koltuk takımını iade edip başka bir model ile değiştirmek istedik ama takımı aldığımız mağaza bize ürün iadesinin yapılmadığını belirtti. Bu İstikbal kalitesine yakışan bir durum değil. Koltuk takımının iade alınıp başka bir model ile değiştirilmesini istiyoruz. Tabi ki arada fiyat farkı mevcut ise ödemeye hazırız. Diğer türlü Tüketici Hakem Heyeti ve CİMER'e gerekli başvurularımızı yapacağız.

29 Temmuz 2024 20:31 (Şikayetten 3 dakika sonra)

01 Ağustos 2024 11:38

01 Ağustos 2024 11:42

Gerekli bilgi dediğiniz; biz bir şey yapamıyoruz Ürün zaten bir kere servis görmüş ve bana gelmiş yine servise gönderelim diyorsunuz. Ben modelden soğudum ve iade alınmasını ya da model değişimi olmasını istiyorum ama bu isteğimi kayda almıyorsunuz. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapıyorum.

22 Ağustos 2024 11:42

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulundum

Emir sonuçtan memnun değil

Blanca Koltuk Takımında Sürekli Düğme Çıkması Ve Yetersiz Servis Çözümü

04 Haziran 2025 15:56

19 Mart 2024 15:46

24 Mayıs 2024 19:29
Aysu sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2023 12:04
İstikbal Koltuk Takımı Hasarlı
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Mobilyanın Koltuğundaki Kumaş Kalitesi Kötü Çıktı

01 Ağustos 2024 15:38