16 Mart 2024 13:344.205

2023 Kasım ayında Modoko Aksu İstikbal bayisinden platin koltuk takımı aldım. Koltuk akşam saatlerinde teslim edildi. Teslim aldığıma dair imza attım. Bir gün sonra koltuğun oturma kısmında çökmeler olduğunu fark ettim ve hemen Aksu mağazasını aradım. Bana bir şey yapamayacaklarını, servisi aramam gerektiğini söylediler. Servisi aradığımda koltuklar yeni olduğu için firmayla görüşmem gerektiğini belirttiler. Tekrar firmayı aradığımda, görüştüğüm kişi 'Mağazadan bile bir gömlek aldığımızda sağını solunu bakıyoruz, imzayı atmadan kontrol etseydiniz' dedi. Bu süreçte İstikbal müşteri hizmetlerini yüzlerce kez aradım. 'Kaydınız alındı, size dönüş sağlanacak' denildi ama hiç kimse aramadı. Tekrar aradığımda 'Koltuklar alınacak' diye not düşüldüğünü ve beni aramaları gerektiğini söylediler. 'Biz sizi arayacağız' denilerek telefon kapatıldı. İki hafta geçmesine rağmen yine kimse aramadı. Tekrar aradığımda kaba bir şekilde 'Burada kaydınız yok, imza attığınız için biz bir şey yapamıyoruz' denilerek konuyu kapatmaya çalıştılar. Tüketici Mahkemesi'ne başvurup hakkımı sonuna kadar arayacağım.
Böyle saygısız bir firma ve müşteri hizmetleriyle karşılaşmadım. Ürünü satana kadar her şey iyiyken, sorun çıkınca maalesef kötü bir deneyim yaşadım.

16 Mart 2024 13:35 (Şikayetten 1 dakika sonra)

16 Mart 2024 13:47

Merhaba bu numarayla o kadar çok görüştüm ki maalesef oyalamaktan başka hiçbir şeye yaramadı

21 Mart 2024 13:46

Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla İstikbal A.Ş. Müşteri Hizmetleri

24 Mart 2024 00:24

Müşteri hizmetlerine geri dönüş yaptım bana sundukları çözüm koltukların servise gideceği ben bunu kabul etmiyorum koltuklar bana geldiğinde sorunluydu ben koltukları kullandıktan sonra bir sorun olsaydı tabii ki de servise gidecekti. Beni 5 aydır müşteri hizmetleri oyaladı ilgilenmedi ben değişim istiyorum.

27 Nisan 2024 13:34

Merhaba buradan şikayetimi bildirdim ama henüz yapıcı bir gelişme olmadı maalesef

16 Ağustos 2024 12:52

16 Ağustos 2024 13:59

16 Ağustos 2024 17:46

12 Eylül 2024 08:41

13 Eylül 2024 08:28

26 Eylül 2024 12:17

15 Aralık 2024 16:55

Merhaba, biz de sizinle aynı sorunu yaşıyoruz. Şu an ne durumdasınız değişim ya da iade yapıldı mı?

İstikbal Mobilya Köşe Takımı

17 Kasım 2023 17:147.891

"Merve hanım a teşekkür ediyorum"

1 Destek

18 Nisan 2024 16:133.821

Ekim 2023'te İstikbal'den aldığım platin koltuk takımının berjerlerinde deformasyon oluştuğundan değişim talebinde bulun...

2 Nisan 2025 09:433.999

Kasım 2024 yılında İstikbal Nizamlar'dan almış olduğum platin koltuk takımı ile ilgili şikayetim. Ürünü teslim etmeye ge...

Tümünü Gör

Yeliz
İstikbal Aldığım Teddy Köşe Takımının Kumaş Tüylenmesi

İstikbal AldığımTeddy Köşe Takımının Kumaş Tüylenmesi

Aylin
İstikbal Koltuk Takımının Süngeri Çökmüş!

İstikbal KoltukTakımının Süngeri Çökmüş!

Ahmet
İstikbal Koltuk Ayağı Kırık, Parça Bulunmuyor!

İstikbal KoltukAyağı Kırık, Parça Bulunmuyor!

Yusra
İstikbal Teddy Köşe Takımı Kumaş Tüylenmesi