İstikbal Orta Cam Masanın Camının Kendiliğinden Patlaması

İstikbal mobilyadan aldığım orta sehpanın cami bir anda patladı salonda falan oturuyor olsak canımıza bir şey olabilirdi. Durup dururken cam nasıl patlar ilk defa böyle bir şey başımıza geldi. Yetkililerden bu camın yenilenmesini istiyorum. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

16 Ağustos 2023 15:35 (Şikayetten 4 dakika sonra)

16 Ağustos 2023 16:31

16 Ağustos 2023 16:54

Iletişim formu gönderdim ancak dönüş olmadı

17 Ağustos 2023 16:54

Servis aradı yapabileceğimiz bir şey yok deyip işin içinden çıktı. Camın bu şekilde patlamasının araştırılması gerekmez mi? Ya birine zarar verseydi ne olacaktı. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

3 Kasım 2023 12:54

Merve hanıma teşekkürler

30 Mayıs 2024 20:21

Mağduriyetinizi gidereceğiz deyip teşekkür yorumu yazdırdılar dalga geçer gibi fincan takımı yolladılar. Böyle büyük bir firmaya yakışmadı

Ramazan

Ne dönüş yapan var ne gelip kontrol eden var ne de mağduriyetim giderildi.

İstikbal Mobilya Teslimatında Hasarlı Ve Eksik Ürünler, Kurulum Yapılmaması Ve Müşteri Hizmetlerinde Yanıtsızlık

İstikbal’in Mary model mobilyalarını ve diğer ev eşyalarımı Iğdır’ın Tuzluca ilçesindeki bayiden yaklaşık 400 bin tl civ...

Tümünü Gör
Martta İstikbal'den Yatak Aldım Çöktü, Geldiğinde De Yırtıklar Üst Pette!

Marttaİstikbal'den Yatak Aldım Çöktü, Geldiğinde De Yırtıklar Üst Pette!

Seval
İstikbal Kumaş Hatası Düzeltilsin!

İstikbal KumaşHatası Düzeltilsin!

Tuğba
İstikbal Eksik Mal Teslimi Ve Koltuktan Gelen Sesler Gacırtı

İstikbal EksikMal Teslimi Ve Koltuktan Gelen Sesler Gacırtı

Yusuf
İstikbal Oturma Grubunun Kırılan Ayakları

İstikbal OturmaGrubunun Kırılan Ayakları

Ferhat
Mahmutbey İstikbal'den Aldığım Üründen Hiç Memnun Değilim!

Mahmutbeyİstikbal'den Aldığım Üründen Hiç Memnun Değilim!

Murat

Öne ÇıkanKonular