İstikbal Oran Lena Köşe Takımı Aldım Mağduriyetim Giderilmedi

İstikbal Oran Lena Köşe Takımı Aldım Mağduriyetim Giderilmedi
02 Ağustos 2024 15:51

Merhaba, İstikbal Oran firmasından Lena köşe takımı ve baza aldım. 2022 tarihinde sözleşmem olmasına rağmen köşe takımımı ters köşe olarak bana teslim ettiler. Firma, yanlış sipariş vermelerine rağmen sözleşmeyi yok sayıp benden değişim fark ücreti ve depo bekletme ücreti talep etmekte. Bazamı teslim ettiler, depo ücreti istemediler. Yanlış gönderilen köşe takımı için kendi yaptıkları hatayı kabul etmeyip, sözleşmede bile yazılanı inkar edip yardımcı olacaklarını söylediler. 'Siz buraya gelin, değişim farkı ve depo ücretini onaylayın, değişim yaparız' diyerek yapılan saygısızlığı kabul etmiyorum. Ben bir dünya para ödemişim, ürünüm firmadan kaynaklı hatayı bana suç atıp ücret farkı talep etmeleri yetmezmiş gibi mağduriyetimi çözecekleri yerde beni ayaklarına çağırıp işimi gücümü bırakıp firmaya gidip benimle tartışmak istiyorlar. Bu nasıl bir saygısızlık? Parasını verdiğim ürünüme firma kaynaklı hata yüzünden fiyat farkı ne demektir? İstikbal gibi köklü kuruluşa yakışmıyor. Para veriyoruz, ürünü alıyoruz. Sözleşmeyi bile inkar ediyorlar. Olmadı, fark ve depo ücreti istiyorlar. Satarken her şey gülük gülistanlık. 2 yıl beklemiş ürün, bugüne kadar arayıp ücretli depo dememişler. Ürünü yanlış gönderiyorlar, hem değişim için fiyat farkı talep ediyorlar. Olmadı, depo ücreti istiyorlar. Biz paramızı çöpe atmak için mi İstikbal gibi köklü firmadan ürün alıyoruz? Mağduriyetim giderilmezse Tüketici Hakları'na gideceğim. Bu nasıl saygısızlık?

02 Ağustos 2024 15:55 (Şikayetten 3 dakika sonra)

06 Ağustos 2024 14:39

Suat sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2024 18:29

Siparişim Teslim Edilmiyor, Bilgilendirme Ve Dönüş Yapılmıyor!

06 Temmuz 2025 14:57
Halil sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2023 09:17
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2024 11:29

23 Ağustos 2023 13:33