Secan sonuçtan çok memnun

İstikbal Baza Taşıma Ve Kurulum Sorunu

07 Temmuz 2023 00:23
Secan'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederiz inşallah jestinizi kabul ettik ailece”

İstikbal'den 2'li baza ve yatak aldık. Bazayı getiren personel aradı, geldiklerini söyledi. 15 dakika oldu, kimse yok. Pencereden bir baktım, bazayı kutusundan çıkarmışlar, yolun ortasında ayaklarını takıyorlar ve baza yolda ayakları üzerinde. Videosu mevcut. Yukarı getirirken poşet yok, streç yok. Bu ne dedim. Böyle dediler. İstikbal sevkiyatı böyle mi yapıyor? Bir de saygısızca böyle daha iyi taşınıyor diyor. Bazayı sürtüyorsun duvara diyorum, böyle olunca bir şey olmuyor. Kutuyla taşınmıyor diyor. Resimledim bazanın eve girişini ve adamlar hiç mi hiç işin ehli değil İstikbal gözümde 0 artık yazık dünya para veriyoruz. Dronla gelsin demiyoruz ama taşımada hiç hoş değildi. Bir daha asla... Bu sorun ve o kişiler kesinlikle bu işin ehli değil, İstikbal'e puan kaybettirir. Müşteri memnuniyeti önemli mi sizin için? O zaman buradan yazıyorum, hiç memnun kalmadım. Bakalım ne kadar ciddiye alacaksanız da gerekeni yapacaksınız.

07 Temmuz 2023 00:25 (Şikayetten 1 dakika sonra)

11 Temmuz 2023 09:51

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

10 Kasım 2023 16:44

Teşekkürler

02 Ocak 2024 13:59

Teşekkür ederiz inşallah jestinizi kabul ettik ailece

Beytullah sonuçtan hiç memnun değil

Beytullah
24 Ağustos 2024 10:46