İstikbal Acil Çözüm Bekliyorum Tahta Kurdu Na

31 Ağustos 2023 21:23

Baza, başlık ve yatak aldım. Bazada ve başlıkta tahta kurusu oldu. Çarşamba gününe servis veriyorlar. Durum acil, 2 çocuğum var. Çarşamba günü oğlum ameliyat olacak. Bana acil servis yazmıyorlar. Bu durum kırılma, yırtık değil, böcek. Acil olarak bu akşam evi ilaçlattım ve hemen bu ürünün evden çıkması gerektiğini dediler ve bugün bana geri dönüş yapmadılar. Ben boşuna mı onca para verip İstikbal'ı seçtim? Bu arada, bu yaşadığım durum aynı bayiden 2 şikayet, ben 2 yaşanan durumu acil olarak yarın çözülmesini istiyorum. Eğer olmazsa kanuni yollara başvuracağım. H**** K****

09 Eylül 2023 23:38

Küçükçekmece İstikbal deposundan gelen 2 baza 1 başlık ve yatak tahta kurusu olmasından dolayı İstikbal Genel Müdürlüğü zar zor uğraşmalarım dan sonra iadesine kabul etti ben tek bu sorunu yaşayan müşteri değilim ama şu an koskoca İstikbal benden fark talep ediyor bu kadar ilgisizlik ve işi zorlaştırma ben görmedim İstikbal servis konusunda bile bana yardımcı olmadı istikbale güvenerek çok hata yaptım sonumuz Tüketici Mahkemesi

Ek
Ek
31 Ağustos 2023 21:25 (Şikayetten 1 dakika sonra)

14 Eylül 2023 09:22

İstikbal Baza Başlık Değişim Kararına Rağmen 50 Gün Oldu Gelmedi

16 Temmuz 2024 20:04
Rüzgar sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Yatak Baza Başlık Aldım Tahta Kurusu Vardı

Rüzgar