26 Şubat 2024 17:04

Tam 4 aydır servis bekliyoruz. Tam 4 aydır!
Sandalyelerimizin iki tanesinin ayaklarında garanti süresi içerisinde açılma oldu. Kasım ayında servis kaydı açtırdık. O kadar uzun süre bekledik ki bu süre içerisinde 2 sandalyede daha aynı sorun oldu. Defalarca aradık. Fotoğraf istediler, yedek parça bekliyoruz dediler. 6 sandalyeden 4ünün ayakları sallanıyor, misafirim gelse başka yerlerden sandalye bulmak zorunda kalıyorum ki yeni eve taşındım gelen gidenim var. 4 ayda defalarca sıfırdan mobilya imal edilir, bu nasıl bir yedek parça ki gelip görmediler bile eşyayı?! Geçen hafta için geleceğiz dediler yine gelmediler, en son bugün aradık diyorlar ki kayıt açalım tekrar! Şaka mısınız? 2 hafta sonra Ramazan ve ben bu problemi yaşamak zorunda mıyım, sandalye telaşına mı düşeceğim?! Ayrıca 2 sandalye minderinde ilk teslimattan itibaren Elle dokunulduğunda hissedilen bir problem var ve defalarca söylememize rağmen bunu da halletmediler. Garanti kapsamı dahilindeki bir ürünün azami tamir süresi servise başvurulduğundan itibaren 20 iş günüdür. 4 ay geçti benim ürünüme daha bakan olmadı. Bundan sonrasında tamir değil, yine tüketici haklarım kapsamında 4 adet sandalye için birebir değişim talep ediyorum. Hakkımız olanı almamız için illa bağırıp çağırmak kavga etmek mi gerekli anlayamıyorum. Neden satış sonrası müşteri memnuniyeti hiçe sayılıyor. Bu hafta bu sorunum halledilmezse daha yüksek mercilere de şikayet edeceğim.

26 Şubat 2024 17:05 (Şikayetten 1 dakika sonra)

01 Mart 2024 11:45

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

06 Mart 2024 10:34

02 Kasım 2023 08:53
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2024 12:44
İstikbal Sandalyelerim Nerede? Firma Yetkilileri Neden Çözümsüz?
Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Gürkan
08 Temmuz 2024 17:22
İstikbal Grubu Üretim Hatası
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
08 Şubat 2024 19:07
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Gülşah
14 Ocak 2024 19:51