Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada Ve Xiaomi Yüzünden Mağdur Edildim

31 Temmuz 2024 15:03
30 Temmuz 2024 17:47

Aldığım ürünün faturasında ürünün seri numarası yazmıyor. Xiaomi seri numarası yazmadığı için garantisi devam eden ürünümü garanti dışına gösteriyor. Pinpon topu gibi üç aydır gidip geliyorum sonuç olarak garantisi devam eden ürünümü çöpe atmam isteniyor

31 Temmuz 2024 15:06 (Şikayetten 3 dakika sonra)

31 Temmuz 2024 15:39

Muhtemelen yapacağınız şey beni servise yönlendirmek olacak. Sattığınız bir ürünün faturasında neden seri numarası yazmıyor bence bu konuyu halletmelisiniz. Bu şekilde onlarca mağdur var.

02 Ağustos 2024 14:58

Merhaba Süleyman Bey, İletişim numaranızdan sizi aradık ancak hattınız meşgul olduğu için ulaşamadık. Size yardımcı olabilmemiz için bilgilerinizi güncellemenizi ve sipariş numaranızı iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Hepsiburada

03 Ağustos 2024 16:47

Hepsiburada elinden geleni yaptı. Teşekkürler...

Murat
Murat

Aynı şey basıma geldi çözüm bulamıyorum

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Garantili Diye Aldığım Telefon İthalatçı Garantili Çıktı, Para İadesi Yapılmıyor

17 Kasım 2025 20:45
turkiye-garantili-diye-aldigim-telefon-ithalatci-garantili-cikti-para-iadesi-yapilmiyor-2.jpg
Tüm Hepsiburada Garanti Şikayetlerini Gör

Hepsiburada Kategorileri