Hepsiburada TCL Çocuk Saatiyle Bitmeyen Sorunlar Ve İade Mücadelesi!

25 Aralık 2024 19:27

Hepsiburada'dan aldığım TCL marka MT42X modeli çocuk saatini satın aldım. Saat elime 14 Ekim'de ulaştı. 1 hafta sonra saati kullanıma açtım ama sim kart hatası verdi ve şarjı erken bitiyordu. Bu şikayetlerle 1 Kasım tarihinde ürünü KVK servisine kargoladım. Güncelleme yapıp geri gönderdiler, sorun devam edince tekrar servise gönderdim. Bu sefer gövde değişimi yapıp geri gönderdiler ama sorun devam ediyordu. Bu sefer yeni sim kart alıp tekrar denedim ve tekrar hata verdi. Hepsiburada'yı aradım, ürün iadesi talep ettim. Ürünü onlara göndermemi istediler. 3. Gönderimi sağladım, servisten güncelleme yapılıp geri gönderdiler. KVK servisini arayıp iade etmek istediğimi belirttim, izlenecek yolu anlattılar. Dedikleri gibi [email protected] adresine şikayetlerimi fotoğraf ve video ile kanıtlı bir şekilde yazdım ve iade talep formunu onaylamalarını istedim. Ve 4. Kere cihazı KVK servisine kargoladım. Servis yetkilisi tarafından arandım, onarım için iznimi sordular. Ben de onarım istemediğimi, 3 kere saat servise gitti onarılamadı, bu yüzden iadesini talep ettiğimi söyledim. Bu konuşmadan sonra ürün tarafıma tekrar gönderildi ve ürün ben nasıl paketlemişsem hiç ellenmeden, açılmadan, sorun tespit edilmeden tekrar tarafıma yollandı. Mağdur edildim. Hem Hepsiburada'dan sorunu çözmediği ve yanlış yönlendirmelerde bulunduğu için şikayetçiyim, hem de servisin işlevsizliği ve iş bilmezliğinden sorunu ve çözümü tespit edememesinden dolayı şikayetçiyim.

25 Aralık 2024 19:29 (Şikayetten 1 dakika sonra)

27 Aralık 2024 08:05

Funda sonuçtan çok memnun

21 Ekim 2024 14:05
"Şikayetim çözüldü, iadem yapıldı teşekkür ederim."
Geciken İade Süreci Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Muhammet
23 Mayıs 2024 01:53
Demet sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamı Dışında Bırakılan Çocuk Saati Kapağı İçin Fahiş Ücret Talebi

09 Ekim 2025 18:21
Garanti Kapsamı Dışında Bırakılan Çocuk Saati Kapağı İçin Fahiş Ücret Talebi
garanti-kapsami-disinda-birakilan-cocuk-saati-kapagi-icin-fahis-ucret-talebi-2.jpg

Hepsiburada İade Sürecinde Mağduriyet Ve Yanıltıcı Satıcı Beyanı!

30 Ağustos 2025 21:25
Murat sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2024 10:30

Hepsiburada Kategorileri