Ali sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada Cep Telefonu Kampanyasında Yaşanan Mağduriyet

Hepsiburada Cep Telefonu Kampanyasında Yaşanan Mağduriyet
08 Eylül 2024 13:07

Hepsiburada’dan 4488720783 sipariş numara ile eskiyi ver yenisini al cep telefonu kampanyasından almak istediğim iPhone 15 Pro max telefonunu alıp kendi telefonum olan iPhone 14 Pro maxi vererek kampanyadan yararlanmak istedim. Hepsi buradanın kendi sitesinden normal başvuru yaparak adım adım ilerledim. Adım adım ilerlerken bana cihazda bir problem veya hasarlı mı diye sorulduğunda hayırı işaretleyip daha sonra IMEI numarasını girdikten sonra sistem vereceğim cihazın bedelini hesapladıktan sonra kalan cihaz bedelini de ödeyerek işlemi bitirerek kuryenin 1 gün sonra gelmesini bekledim. Gelen kurye cihazın IMEI numarasını eşleştiremediğim den dolayı işlemi yapamayacağını söyledi. Ben de kendisine neden böyle problem çıktığını sorduğumda bilemediğini söyledi ve gitti. Ben de hızlı bir şekilde müşteri hizmetlerini aradım ve nedenini sorduğumda bana cihazın yurt dışı veya IMEI numaralarının çalınabileceğini söyledi. Ben telefonumu 2. El almıştım. Ya yurt dışı cihaz verdiler haberim olmadan ya da ismi numarasını daha önce klonladılar ürün Apple garantilidir. Burada mağdur olan ben olduğum için müşteri hizmetlerine şunu sordum peki neden sisteminizde bu durumu onayladınız. Neden IMEI numarasına ve telefona onay verdiniz. Şayet sistemde uyarı verseydi ben konuyu araştırırdım fakat sisteminiz numarayı ve diğer bilgileri onaylayınca ben ödemeyi de yapıp telefonu beklemeye başladım. Kendi telefonum e sim üzerinden iptalini yapıp fiziki sim kart aldım ve telefonu sıfırladım. Yedek almayı bile unutmuşum. Şu an da akıllı bir cihaz olmadan yazıyorum ve telefonsuz kaldım. Hepsiburada sisteminden kaynaklı bu açığın mağduriyetini maalesef ben yaşamak zorunda kaldım. Bu konuda firmadan talebim derhal mağdur olduğum bu konunun giderilerek değiş tokuş takasının yapılmasını talep eder gereğinin yapılmasını rica ederim.

08 Eylül 2024 13:08 (Şikayetten 1 dakika sonra)

08 Eylül 2024 13:12

Konuyla ilgili çok acil en kısa sürede dönüşlerinizi bekliyor olacağım. Teşekkürler.

09 Eylül 2024 13:49
09 Eylül 2024 15:01

Merhaba bahsetmiş olduğunuz yerde kaydımın olduğunu bende biliyorum ve maalesef uzun zaman oldu oradan halen geri dönüş yapılmadı. :(( Sizden bu konuda mağduriyetimin acilen giderilip yeni telefonun teslim edilmesini çok acil bir şekilde bekliyor olacağım. Şimdiden teşekkürler…

Eskiyi Getir Kampanyasında İptal Edilen İphone Değişimi Ve Belirsiz Müşteri Desteği

12 Eylül 2025 12:52
eskiyi-getir-kampanyasinda-iptal-edilen-iphone-degisimi-ve-belirsiz-musteri-destegi-2.jpg
eskiyi-getir-kampanyasinda-iptal-edilen-iphone-degisimi-ve-belirsiz-musteri-destegi-1.jpg
Güneş sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2024 19:30
Hepsiburada Eskiyi Getir Yeni Götür SMS Hatası Ve Fark Ödemesi
Hepsiburada Eskiyi Getir Yeni Götür SMS Hatası Ve Fark Ödemesi
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2024 15:15

Hepsiburada Kategorileri