Hepsiburada Hizmet Sıfır!
Şerif
Hepsiburada18 Eylül 2024 15:436.406
Şerif
18 Eylül 2024 15:17
Hepsiburada hizmet kalitesi sıfır ve ilgizisizdir
18 Eylül 2024 15:46 (Şikayetten 3 dakika sonra)
19 Eylül 2024 13:53
Merhaba, Talebinizle ilgili Hepsiburada Çözüm Merkezi sisteminde 252278415 numaralı kayıt bulunmaktadır. Verdiğiniz bilgiler mevcut kaydınıza eklenmiştir. En kısa sürede size dönüş yapılacaktır. Sorularınızı ve taleplerinizi web sitemizde üye girişi yaptıktan sonra sağ üst köşede göreceğiniz “Müşteri Hizmetleri” bölümünden iletebilir, mesajlarınızı “Hesabım-Soru ve Taleplerim” bölümünden takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, Hepsiburada
Sorun yaşamış olabilirsiniz de, ben yıllardır alışveriş yapıyorum. Türk milletinin böyle bir huyu var. Ürünü geç gelir, sistemsel sorun yaşar, kağıtta yazılı olan maddelere uygun teslimat yapılır ama yine de memnun edilmez. Gidersin Hakem Heyeti'ne sorununu anlatırsın açarsın davanı. Her şeyi "boykot edin", "boykot edin" diye diye memlekette firma bırakmadınız. Lütfen kendi fikirlerinizle, sözleşmeleri okuyarak, riskleri göz önüne alarak hareket edin.