Dijital Ürün İptal Süreci ve Lisans Kodu Problemi

İbrahim
08 Kasım 2024 10:33

05.11.2024 tarihinde saat 11:26'da Eset antivirüs programı aldım. 06.11.2024 tarihinde firmanın bana mail olarak iletildiğini mesaj olarak bildirdi. Tüm mail ve spamları kontrol etmeme rağmen hiçbir şekilde lisans kodu elime ulaşmadı. Müşteri hizmetlerini arayıp ürünü iptal etmek istediğimi söylediğimde, dijital ürün olduğu için iptal olamayacağını ve kargonun size ulaşmasını beklememizi söylediler. Daha sonra yine bir mesaj alarak 'kargonuz teslim edilmiştir' diye bir mesaj aldık. Tekrar tüm mailleri kontrol etmeme rağmen hiçbir kod alamadık. Müşteri hizmetlerinden iptalini istememe rağmen dijital kod olduğu ve beklememiz gerektiğini söylediler. Açıkçası Hepsiburada'dan dijital ürün almak pişmanlıktır.

08 Kasım 2024 23:01 (Şikayetten 12 saat sonra)

12 Kasım 2024 09:26

Merhaba İbrahim Bey, Talebiniz hakkında Hepsiburada Müşteri Hizmetleri sisteminde yer alan 428858258 numaralı kayıt üzerinden bilgi aktarılmıştır. Talebinizin sonucunu üyelik sayfanızda bulunan “Hesabım-Soru ve Taleplerim” bölümünden görüntüleyebilirsiniz. Saygılarımızla, Hepsiburada

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada'dan Aldığım Dijital Kod Zamanında Gelmedi

27 Ekim 2024 10:39
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2024 10:25

04 Haziran 2024 17:29
Çağdaş sonuçtan hiç memnun değil

Çağdaş
18 Kasım 2024 11:06
Hepsiburada'da Sipariş Teslimatı Sorunu
Hepsiburada'da Sipariş Teslimatı Sorunu
Birsel sonuçtan çok memnun

29 Temmuz 2025 20:20
"Sorunumla ilgilendiler ve hızlı bir şekilde çözdüler teşekkür ederim"
hepsiburada-satin-alinan-dijital-lisans-kodunun-gonderilmemesi-ve-sorunun-cozulmemesi-1.jpg

Hepsiburada Kategorileri