Garanti Bankası'nda Kredi Erken Kapama Çilesi

26 Aralık 2024 12:09

Garanti Bankası kredi erken kapama işlemi yapmıyor.
Şube ve telefon bankacılığından önce internet şubesinden denedim ancak önce şube ile görüşün dedi. Şimdi de kısa bir sorun oluştu diyor. Üstünde 2 gün geçti. Şaka gibi.
Şubeye gittim ilgisiz bir hanımefendi 1,5 saatlik beklemem sonrası bana verdiği cevap biz yapamıyoruz bu vereceğim numarayı arayın dedi. 0216 560 4333 aradım bu birim kredi kartı ile ilgili birim ne alaka ise.
Bu numara 4440333 yönlendirdi. Tuhaf bu numarada ilgilenmiyor oda 444 0 335 yönlendirdi. Bu numara şubeye yönlendirdi. Arkadaş koskoca şirket ne iş yapar bu çalışanlara ne kadar maaş veriyorsunuz bu iş için yazık...
Anlayacağınız şimdiye kadar avukatla tehdit eden evime evrak gönderen banka
şimdi kredimi kapatmamak için direniyor. Çok tuhaf bir şey hayretler içerisindeyim.
En komiği ise 0216 560 4333 ve 0216 560 4444 bu numaralar beni engellemiş
direk hat düşüyor. 10 tane banka ile çalıştım ancak bu banka ile iş çözülmüyor.
Kredi çek 5 dakika. Kapatma sonsuz. Arkadaşlar ailenizi seviyorsanız kesinlikle diyeyim bu banka ilk ve sondur.
Gönderdikleri evrak ile ailenizden birinin sonu olabilirsiniz. Eşimde yaşadım. Aman diyeyim durumu bildiği halde o halde idi. Bilmese düşünemiyorum. İlk dediği evimize icramı geliyor. Ben soruyorum siz nasıl bir bankasınız.
Benim kredi kapama tutarını kullanmasını bilmediğiniz bilgisayardan görmüyorsanız diyecek bir şeyim yok.

29 Ağustos 2023 11:24

19 Mart 2025 08:34
Garanti Bankası'nın Yapılandırma Çilesi: Erken Kapama Engeli
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

13 Mayıs 2024 15:28

Garanti Bankası Çalışanı Saygısız Telefonu Suratıma Kapattı