Anlaşmalı Hastane Listesi Eksikliği

17 Ekim 2024 05:01507

Garanti Bankası kritik kadın hastalıkları diye bir sigorta yapmış, ben de bunu satın aldım.
Anlaşmalı hastanelerde diş muayenesi ve mamografi hizmeti alabileceğim yazıyor ama anlaşmalı hastanelere dair bir liste yok.
Müşteri temsilcisini aradığımda onların da anlaşmalı kurumları bilmediklerini gitmek istediğim kurumu arayıp sormam sizde bu sigorta geçerli mi diye sormam gerektiği söylendi.
Ankara'daki tüm hastaneleri arayamam üzgünüm ya sigortamı iptal etsinler ya da ban anlaşmalı kurum listesini iletsinler lütfen.

Garanti BBVA Kampanyan Diye İnsan Kekliyorlar

12 Ağustos 2024 11:00835

"Desteğiniz ve mağduriyetimi çözdüğünüz için teşekkürler"

Garanti BBVA'dan İptal Edilemeyen Sigorta Sorunu

26 Eylül 2024 17:00401

Garanti BBVA'dan yapmış olduğum kritik kadın hastalıkları sigortasını iptal etmeme rağmen garanti iptal etmiyor. İptalim...

23 Aralık 2024 16:401.943

"Ödeme yapıldı teşekkürler"

Hayat Sigortası İptalinde Yaşanan Zorluklar Ve Telesekreter Engeli

Sağlık Harcamasında Kampanya Ek Taksitinin Haksızca Reddedilmesi Ve Müşteri Hizmetlerinin Yetersizliği

27 Mayıs 2025 17:04641

Garanti Bankası'ndan 4000 TL'lik bir sağlık harcaması yaptım. Kampanyada gayette açık bir şekilde sağlık harcamalarında ...

1 Destek

10 Kasım 2024 09:521.811

Geçen hafta kritik kadın hastalıkları sigortası yaptırdım. Sigortanın kendi kampanyası vardı 1500 TL değerinde dijital k...

Sigorta Kampanyası Ve Poliçe Görünmezliği Sorunu

Garanti BBVA Hayat Sigortası İadesi!

Garanti BBVAHayat Sigortası İadesi!

Zafer
Garanti BBVA Mobil Uygulama Hatası