Enza Home Enza Eve Sığmayan Koltuk İçin Kapora İadesi Kabul Etmiyor

10 Kasım 2023 14:26

İzmit Outlet Enza mağazasından aldığımız Milos koltuk teslimatta evimize sığmadığı için geri göndermek zorunda kaldık. 23.000 TL'ye aldığımız koltuğun 3000 TL sini kapora olarak ödemiştik. Mağaza 3000 TL nin yandığını herhangi bir alışverişte kullanamayacağımızı iletti. Ürün standartlarda olan özel üretim olmayan bir üründü. Ama sizin için ürettik paranız yandı diyorlar. Söylediklerine göre %30 olan kesinti bayii ile görüşülerek %15 çekilmiş. Ancak biz ne kadar ödeseydik o yanacakmış. Yani 500 TL ödeseydik o yanacakmış. Bizim ödediğimiz 3000 TL %15'e tekabül ettiğinden bize bayi ile görüştük %15 e indirdik deniliyor. Başka bir koltuk alalım ondan düşelim diyoruz onu da kabul etmiyorlar. Hatta başka koltuk almanız dezavantaj olur diyerek bir şey almamız istenmiyormuş gibi konuşuldu. Hiç kullanamadığımız koltuğa 3000 TL ödedik. Bir de mağaza son aramamızda "23.000 TL nin tamamını ödeseydiniz bizim için çok iyi olacaktı" dedi. Yataşı aradığımızda mağazanın inisiyatifinde bir şey yapamayız dediler. Mağaza da bizim elimizde değil diyor. Tüm eşyalarımızı halılar aydınlatmalar dahil Enza'dan aldık. Bir daha asla önermeyeceğim ve alışveriş yapmayacağım bir mağaza oldu kendileri. Mobesko Enza mağazası Milos koltuk büyük olduğundan öncesinde keşfe geliyoruz dedi, Outlet Enza'da böyle bir işlem de uygulanmadı. Çok pişmanız evimizin 3 odasını baştan aşağı Enza ile döşedik ama asla yardımcı olmadılar bu konuda. Ücret iadesi veya farklı bir üründe kullanma talep ediyoruz

Arda sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2024 19:08
Enza Home Enza Ayıplı Mal Gönderimi Ve İade Kabul Edilmemesi
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2024 12:26
Elif sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2023 22:24
Enza Home'da Bitmeyen Koltuk Sorunu
Derya sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2024 20:07
Hanım sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2024 09:03

Enza Home Kategorileri