İlkben sonuçtan hiç memnun değil

İlkben
16 Temmuz 2024 13:38

Enza Home Cevahir Mağazası'ndan Petra mobilya takımı satın aldık ancak sürecin başından beri yaşamadığımız aksilik kalmadı. 1- Öncelikle sevkiyatta berjerlerden biri yanlış geldi, diğerinin gelmesini günlerce bekledik. 2- Her şeyden önce bize mağazada gösterilen renk kartelası ve mağazadaki iç mimarın çizimleri yanıltıcıydı. Bej olarak satın aldığım ürün gri geldi. Bununla ilgili kayıt açtırdığımızda satış temsilcisi 'Ben kodları doğru girdim, fabrika bu şekilde üretmiş' derken müşteri hizmetlerinden ise 'Sözleşmede ton farklılığını kabul ettiğiniz bir madde var, yapılabilecek bir şey yok' şeklinde bir geri dönüş aldık. Tamamen müşteriyi yanıltıyorlar. Mağazada gösterilen ile gelen aynı değil. Müşteri hizmetlerinden iade ve değişim talep ettiğimizde %30'luk bir kesinti olacağını belirttiler. Paramızı çöpe atıyoruz yani. 3- İkili koltuğun bir tarafındaki açılır kapanır mekanizma bozuk geldi ve değişimi için 2. günden itibaren eksper yönlendirileceği söylenmesine rağmen defalarca aramamıza karşın 1 ayın sonunda berjeri getiren lojistik firmasının elemanına kontrol ettirdiler ve tutanak dahi tutulmadan sözlü bir şekilde 10-15 gün içinde değişim sağlanacağı yönünde bilgi aktarıldı. Şu anda bekleme sürecindeyiz. Yeni evlenecek olan doktor bir çift olarak en başından beri yaşadığımız bu sıkıntılı süreç ve sürekli iletişimsiz, yarım yamalak yapılan işlemler yüzünden gerçekten çok yorulduk. Hafta sonu ve mesai sonrası çalışmadıkları için sürekli hastaneden izin almak zorunda kalıyoruz ve beraberinde hastanedeki işleyişi de sekteye uğrattıkları için komple mağdur edildiğimiz bu sorunları bir türlü çözüme kavuşturamadılar. Müşteri hizmetleri ve mağaza satış temsilcileri arasında kesinlikle bir iletişimsizlik söz konusu. Birisi takip numarası isterken diğeri işlerin bu şekilde ilerlemediğini söylüyor. Müşteriyi kazanmayan yaklaşımları ve sürekli süreci takip altında tutmak zorunda olmamız bizi gerçekten yıprattı. Hiç iyi bir deneyim olmadı, açıkçası çevremdeki herkese de bunu anlatıyorum. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir marka olmaz. Renk tonu farklılığı ve mekanizmanın tam kapanmaması ile ilgili olan fotoğrafları da iletiyorum.

18 Temmuz 2024 08:18 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Abdülkerim sonuçtan hiç memnun değil

Abdülkerim
21 Kasım 2023 19:15
Enza Home Enza Sipariş, Gecikme Ve Yetkili Sorunu
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
09 Mayıs 2025 16:15

08 Aralık 2023 18:42
Enza Home Yırtık Astarlı Ürün Ve Geciken Kısmi Sipariş Şikayetidir
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Enza Home Enza Petra Koltuk Takımı Sorun, Tadilat Yapamamaları, İlgisizlikleri

22 Mart 2024 12:40