Doğtaş Mobilya 2 Ayda Mahvolan Mobilyalar

27 Nisan 2023 16:56

Doğtaş mobilyadan yeni aldığımız villanın salonuna koltuk ve yemek odası aldık, 2 ay içinde masa kabardı, koltuk ayağı ve sandalye ayakları kırıldı, masamızı hemen değiştirdiler fakat koltuk sandalye değişimi için 2 ay beklettiler, sonra da gelen elemanlar gelip tamir edeceklerini ve ürünleri götürmeleri gerektiğini söylediler. Ben nerede oturacağım, ben boş salonda bir ay ayakta mı duracağım, hadi koltuğun kasasını evde değiştirebileceklerini söylediler ama sandalyelerim gitti. Bu marka pişmanlıktır. Asla bir çöp dahi almam. Masasının ve diğer mobilyaların durumunu görünce bahçe mobilyalarımı başka yerden almıştım şükür ki, bu marka müşterisinin de mobilyalarının da arkasında duramamaktadır. Mağduriyetimin telafisi için denediğimiz yöntemler oyalama ve geçiştirme dışında yanıt bulamadı, her mecrada her şekilde hakkımı arayacağım ya da ürünleri bir kamyona doldurup mağaza önüne atacağım. Bunu da sosyal medyada ve medyada paylaşacağım.

09 Mayıs 2023 15:32

[{"startSecond":0,"startMilliSecond":0,"endSecond":20,"endMilliSecond":180,"text":"Bu satışta taştan aldığım 6 adet sandalyem çok kısa sürede ayakları ayrılarak oturulamaz hale gelmişlerdi."},{"startSecond":20,"startMilliSecond":180,"endSecond":25,"endMilliSecond":340,"text":"2 ay gibi sürede. Sonra biz yaklaşık 2 ay kadar da servis gelecek diye bekletildik."},{"startSecond":25,"startMilliSecond":340,"endSecond":32,"endMilliSecond":360,"text":"Biz değişim talep etmiştik fakat değişimi sadece ayaklarına yapacaklarını söylediler."},{"startSecond":32,"startMilliSecond":360,"endSecond":37,"endMilliSecond":360,"text":"Sandalyeleri aldı götürdüler ve 1 hafta gibi kısa bir süre sonra geri getirdiler."},{"startSecond":37,"startMilliSecond":360,"endSecond":41,"endMilliSecond":560,"text":"Üst üste koyarak verdikleri için biz de güvenliğimiz için çok incelemedik."},{"startSecond":41,"startMilliSecond":560,"endSecond":45,"endMilliSecond":760,"text":"Fakat şöyle bir sorun var 2 tanesi sorunlu şekilde teslim edilmiş."},{"startSecond":45,"startMilliSecond":760,"endSecond":49,"endMilliSecond":0,"text":"Bakın zeminim var."},{"startSecond":49,"startMilliSecond":0,"endSecond":51,"endMilliSecond":540,"text":"Mesela buna bastırıyorum oynamıyor."},{"startSecond":51,"startMilliSecond":540,"endSecond":62,"endMilliSecond":700,"text":"Çünkü bu ayağı kısa ve bu sandalyenin de bacağında gördüğünüz gibi bir defo var."},{"startSecond":62,"startMilliSecond":700,"endSecond":66,"endMilliSecond":140,"text":"Üzerini hafifçe boyayarak kapatmaya çalışmışlar."},{"startSecond":66,"startMilliSecond":140,"endSecond":73,"endMilliSecond":420,"text":"Madem ben bu ayaklar için 3 ay beklediysem çözüm bu şekilde olmamalıydı."},{"startSecond":73,"startMilliSecond":420,"endSecond":75,"endMilliSecond":540,"text":"Çok bekletildik."},{"startSecond":75,"startMilliSecond":540,"endSecond":80,"endMilliSecond":820,"text":"Bu şekilde olmamalıydı ve çözümü de sadece şikayet var yazarken bulduk."},{"startSecond":80,"startMilliSecond":820,"endSecond":86,"endMilliSecond":620,"text":"Müşteri hizmetlerini aradığım zaman da o kadar hızlı ilerlemiyor süreç."},{"startSecond":86,"startMilliSecond":620,"endSecond":91,"endMilliSecond":180,"text":"Bakalım bu sorunu da çözebilecek misiniz."},{"startSecond":91,"startMilliSecond":180,"endSecond":95,"endMilliSecond":60,"text":"Çözülmezse ben her mecrada her şekilde hakkımı arayacağım."},{"startSecond":95,"startMilliSecond":60,"endSecond":98,"endMilliSecond":980,"text":"Gerekirse mobilyalara verdiğimden daha fazla para vereceğim."},{"startSecond":98,"startMilliSecond":980,"endSecond":101,"endMilliSecond":540,"text":"Çünkü çok sinirliyim çok öfkeliyim bu konuda."},{"startSecond":101,"startMilliSecond":540,"endSecond":111,"endMilliSecond":140,"text":"Çünkü biz evimizi yeni mobilyalarla düşledik ve mağduruz mağduruz yine mağduruz."}]

27 Nisan 2023 17:00 (Şikayetten 4 dakika sonra)
27 Nisan 2023 17:39

Değerli Müşterimiz ; Sizi kayıtlı telefon numaranız üzerinden aradık ancak iletişim sağlayamadık. Çözüm Ekibimiz sizlere ulaşmaya devam edecektir. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

27 Nisan 2023 17:58

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

Emel
27 Nisan 2023 20:27

Sorunumun çözülüp çözülmediğini yazacağım. Şu an sadece bir talep alındı ve evde oturacağım sandalye yok, tamirattan sonra da benzer sorun olursa iade talep edeceğim. Bir mobilya üzerine oturan misafirle çökünce insan çok utanıyor.

Emel
09 Mayıs 2023 15:20

Sorunum çözülmedi

Sipariş Verilen Bahçe Takımı Eksik Teslim Edildi, Çözüm Sunulmadı

Ahmet
20 Kasım 03:11
Sipariş Verilen Bahçe Takımı Eksik Teslim Edildi, Çözüm Sunulmadı
siparis-verilen-bahce-takimi-eksik-teslim-edildi-cozum-sunulmadi-1.jpg
Tekin sonuçtan hiç memnun değil

Tekin
22 Eylül 12:06
satin-aldigim-salincagin-demiri-kirildi-5-aydir-cozum-bekliyorum-3.jpg
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Doğtaş Teona Bahçe Takımı Teslimatında 32 Gündür Süren Belirsizlik Ve Mağduriyet

Bayram
20 Eylül 11:31

Aldığım Mutfak Takımının Şilteleri Teslim Edilmiyor Müşteri Hizmetleri Oyalıyor

Selahattin
06 Ekim 19:42
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Teslimat Süresinin Uzaması Ve Stokta Olmayan Ürünün Satılması Nedeniyle Mağduriyet

Merve
15 Ağustos 11:54