01 Mayıs 2024 12:41

2022 ekim ayında almış olduğumuz koltuklarla ilk günden beri Devamlı problem yaşadık. İlkinde fabrika hatalarından dolayı komple değişim oldu, değişen koltukların oturma kısımları mağazadaki gibi dolgun gelmedi, ayrıca koltuğun birinin sırt kısmi yüksekten monte edilmişti hatalı olduğu için onu da değiştirmek zorunda kaldılar. Bu sefer gelen koltuk mağazadaki gibi dolgun geldi ancak diğeri basık ve yumuşak kaldı gelen ekip bunu da bir sure kullanınca bu şekilde olur olmazsa oturma kısmi değişir dediler. Kullandık ama olmadı bu sefer başka ekip geldi onlarla uzun mücadele verdik. Sünger değişimi yapalım dediler götürdüler halatlarını gerdirip altına kece koyup getirmişler değişen bir şey olmadığı için kabul etmedik süngerin değişmediğini itiraf ettiler sünger ve kumaş isteyelim oturma kısmi komple değişsin dendi. 21 günlük süre verildi tam 3 ay bekletildik. En son koltuğu komple götürdüler koltuk bir geldi her yerinde hata var şu an kol koyma kısmının üst süngerini geriden alt tahtasını ilerden pot bir şekilde dikmişler, sırt dikişlerinde yamukluk var, renk eşitsizliği var, sırt kısmının alt siyah deri yeri oturmamış oynuyor çıktı çıkacak. Tekliyi de daha önce tamir ettiler kumaş dokusu bozuldu ona ses etmedik gözümüz görmedi. Ama hiç düzgün ilerlemedi isleri. İnanılmaz yıprandık bu süreçlerde yıllarca sorunsuz kullanalım diye piyasanın 2 kati para verip aldık ancak Doğtaş firmasi bizi yanılttı. Bu aşamada komple değişim talep ediyoruz çünkü gelem koltuk diğerine uyum sağlamıyor zaten diğerlerinde de problem vardı sıkıntı etmiyorduk daha büyük problemler olduğu için. Paramızla rezil olduk. Bu süreçte Hakem Heyeti'ne başvuracağız. Kabul edilmezse onlarla ilerleyeceğiz.

01 Mayıs 2024 12:50 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

09 Mayıs 2024 09:44

Servis ekibi geldi, bütün problemleri gördüler ancak kendileri karar veremedi başka bir yetkiliyi aradılar sadece kumaştaki sorunu söylediler o da sadece kumaş değişimi yapabiliriz dedi. Biz tabi ki kabul etmedik. Zaten kumaş değiştikten sonra hepten bozuldu, her yeriyle oynandı. Tekrar bir kumaş değişimi anlamsız olurdu. Şu an elimizde Doğtaş ın ayıplı ürünleri var ve biz yasal süreci başlatacağız.

12 Mayıs 2024 01:36

Servis ekibinin telefonda söylediği sizi hakli buluyoruz ancak değişim verirsek Doğtaş bunu servise faturalandırıyor, madem değişim vereceksiniz, tamirat yapamıyorsunuz biz sizi neden görevlendiriyoruz diyorlarmış) Tüketici Hakem Heyeti başvuru dilekçesi ektedir. 2022 ekim ayında almış olduğumuz koltuklarla ilk günden beri devamlı problem yaşadık. İlkinde fabrika hatalarından dolayı komple değişim oldu, değişen koltukların oturma kısımları mağazadaki gibi dolgun gelmedi ancak hepsinde aynı malzeme kullanılıyor dediler kabul etmediler. Gelen koltuğun birinin sırt kısmi yüksekten monte edilmişti hatalı olduğu için onu da değiştirmek zorunda kaldılar. Bu sefer gelen koltuk mağazadaki gibi dolgun geldi ancak diğeri basık ve yumuşak kaldı, ve oturunca çöküyordu. Gelen ekip yeni koltuğuda bir sure kullanınca bu şekilde olur olmazsa oturma kısmi değişir dediler. Kullandık ama dolgunluğunda değişim olmadı bu sefer başka ekip geldi onlarla uzun bir mücadele verdik. Sünger değişimi yapalım dediler götürdüler halatlarını gerdirip altına kece koyup getirdiler, durumda değişen bir şey olmadığı için kabul etmedik süngerin değişmediğini itiraf ettiler sünger ve kumaş isteyelim oturma kısmi komple değişsin dendi. 21 günlük süre verildi tam 3 ay bekletildik. Biz sadece oturma kısmı değişecek sanarken koltuğu komple götürdüler. Koltuk bir geldi her yerinde hata var şu an kol koyma kısmının üst süngerini geriden alt tahtasını ilerden pot bir şekilde dikmişler, sırt dikişlerinde yamukluk var, diğer koltuklardan da farklı dikilmiş, renk eşitsizliği var, sırt kısmının alt siyah deri yeri oturmamış oynuyor çıktı çıkacak. Tekliyi de daha önce tamir ettiler kumaş dokusu bozuldu yıprandığımız için görmezden geldik. Şu anda son durum koltukların hepsinde problem var. Servis ekibi geldi bizi hakli buldu ancak değişim kararı alamadılar, çünkü değişim kararı verirsek Doğtaş bunu bize faturalandırıyor, madem değişim yapacaksınız biz sizi neden görevlendirdik diyorlar dediler. Bu sefer komple bütün koltuklara kumaş değişimi verdiler. Zaten kumaş değişimi olduktan sonra 1 sorunla gitti birçok sorunla geri geldi koltuk. Kabul etmedik, inanılmaz yıprandık bu süreçlerde yıllarca sorunsuz kullanalım diye piyasanın 2 kati para verip aldık ancak Doğtaş firmasi bizi yanılttı. Bunca probleme rağmen komple değişim talebimiz kabul edilmedi. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı bildirdim. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Sadettin sonuçtan memnun

20 Mart 2024 14:53
"Şikayet sonrası ürünü hemen sevk ettiğiniz ve aslında fabrikaya gidip düzeltilmesi gereken potluklara geçici de olsa servis elemanlarının müdahale ettiği için teşekkür ederim."
Doğtaş Mobilya'nın Koltuklarında Oluşan Potluklar Ve Servis Kalitesi
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2024 19:04
Merve sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2023 14:09
Doğtaş Mobilya Ayıplı Malı Teslim Edip, Tamir İçin Müşteriyi Süründürüyor