Ekaterina sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2024 20:39

Mersin şehri. Yeni Mezitli şubesi, Mezitli merkez. Cumartesi günü saat 14: 00'te geldim, çalışmadıklarını söylediler, daha önce hafta içi gelmiştim, onlar da çalışmadıklarını söylediler ama iadeyi kabul ettiler, geçen Cumartesi kabul etmediler. Dediler ki "- Pazartesi gelin! " Pazartesi günü saat 17: 20'de Mersin Mezitli Merkez Şubesine geldim, çalışmadıklarını söylediler. Aynı zamanda, çalışma saatleri saat 18: 30'a kadar duvarlarında asılı kalıyor! Çalışanlarınız neden mesai saatleri içinde çalışmıyor? Müşterinin kendisinin de çalışması ve işten de yalvarması şartıyla, müşterinin ne zaman gelmesi gerekir! Çalışma saatimin bitiminden bir saatten fazla bir süre önce geldim! O zaman çalışanlarınız çalışmıyorsa neden çalışma saatlerini belirtiyorsunuz? Sitenizde şikayet şeklinde inceleme bırakmak mümkün değildir! Yani müşterilerinizin sorunlarını siz çözüyorsunuz, değil mi? Size sorunlar hakkında yazamadıklarını!

26 Mart 2024 19:45

Müşteri desteğiyle posta yoluyla iletişime geçmeyi başardım, çünkü başka seçenek yok! Sitedeki geri bildirim formu çalışmıyor! Destek bir mektupta hafta içi 17:00'ye kadar, Cumartesi günleri 12: 00'ye kadar çalıştıklarını yanıtladı! Ancak kendi web sitelerinde farklı bilgiler var! Hafta içi çalışma saatleri saat 18'e kadar, Cumartesi günleri saat 14'e kadar! Neden hile yapıyorlar?

Şubelerinizin hiçbiri akşam 5'e kadar açık değil. Ve Cumartesi günü hiçbir şubeniz 12'ye kadar açık değil, her yerde öğleden sonra 2'ye kadar açık olduğu belirtiliyor, Google haritalarda öğleden sonra 3'e kadar açık olduğu belirtiliyor. 6'ya kadar çalışma saatleri ile ilgili bilgiler kendi web sitenizde, Google haritalarda ve başka herhangi bir kaynakta bulunabilir. Neden doğruyu söylemiyorsunuz? Eke bakın, sizin için sitenizden ve seçtiğiniz herhangi bir teslimat ofisinin çalışma saatleriyle ilgili siteden bir ekran görüntüsü ekledim. Neden gerçeği yazmıyorsunuz?

Bu, önceki bir şikayetin eklemeler ve güncellemelerle devamı niteliğindedir. Önceki şikayet: https://www.sikayetvar.com/mng-kargo/mng-kargo-mesai-saatleri-icerisinde-hizmet-vermemektedir

26 Mart 2024 19:43

Ek
26 Mart 2024 09:47 (Şikayetten 13 saat sonra)
Ekaterina

Ali sonuçtan çok memnun

06 Mayıs 2024 19:52
Kübra sonuçtan çok memnun

24 Nisan 2024 12:36
"Sinan Bey ve Yunus Bey'e çok teşekkürlerimi iletiyorum sorunumu çözdüler ve kontrolünü sağladılar"
DHL eCommerce Türkiye Kategorileri