Taner sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Marka Süpürge Motor Yanması Garanti Sorunu

22 Kasım 2023 14:05

Bosch marka elektrik süpürgesini satın alırken garantili olarak aldık. Aradan belirli bir süre geçtikten sonra motor arıza verdi ve süpürge başlığı ıc kısımdan kırıldı. Garantiye vermek için İzmit Kadıköy mahallesinde bulunan Bosch Ev Aletleri Yetkili Servisine götürdüm ve yapılan incelemede filtrelerin zamanında temizlenmemesinden kaynaklı ki sürekli temizlememize rağmen motorun kullanıcı hatası yüzünden yandığından dolayı ücret talep edildi. Satarken 10 yıl motor garantisi verilen süpürge motoruna toz kaçtığından nasıl olduysa bozuldu ve garanti kapsamına alınmadı. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım.

23 Kasım 2023 11:09 (Şikayetten 21 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, BOSCH İletişim Merkezi

23 Kasım 2023 11:14

Görevi toz toplamak olan cihaz 10 yıl garanti ile satılmış. Filtreler gününde temizlenmiş ama ne hikmetse toz kaçmış ve motor bozulmuş. Böyle saçma neden görmedim 10 yıl o zaman ne garantisi var evde kedi yok toz fazla yok haftada 1 2 gün çalıştırmışız. Tüketici heyetine başvuruda bulunacağım. Ayrıca daha 2 yıl dolmadan çamaşır makinemde çürüdü. Bosch markası benim için bitmiştir

26 Kasım 2023 16:39

Motora toz kaçmış ve maalesef Garanti kabul etmiyor. Satarken 10 yıl garanti denildi. İşlevi toz toplamak olan cihaza toz kaçmış diye garanti dışı olmuş. Hakkımızı tüketici hakem heyetinde arayacağız

İbrahim

Aynı sorunu yaşıyoruz. Kendi garantisi bittikten 4 ay sonra toz kaçma sebebiyle cihazın motoru yanmış. Toz filtreleri kılavuzda yazdığı şekliyle ve zamanında temizlenmiş ama servis kullanıcı hatası diyor. Görevi toz toplamak olan bir cihazın motoruna toz kaçması nasıl kullanıcı hatası olabilir?

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2023 19:54

15 Mayıs 14:25