Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Marka Çamaşır Makinesi Çamaşırlarda Yağ Lekeleri Bırakıyor

17 Temmuz 2024 16:48

17 Temmuz 2024 12:02

3 yıl önce Bosch marka çamaşır makinesi aldım garanti süresi bitiminde yeniden garanti süresini uzattım. Makinede çamaşırlarımı yıkadığımda yağ lekeleri oluşmaya başladı ve durumu kuruma bildirdim. Servis gönderiler servis 2 kere toz bana toz sattı, yaklaşık 600 TL değerinde, artık sorun olmaz dediler, aynı sorun yine devam etti bu sefer kazanı değiştirmek zorunda kaldılar. Kazan değişti yeniden yıkamaya başladık yine çamaşırların üstünde yağ lekesi olmaya devam etti, yine aradım. Bu sefer yıkama testi yapacağız dediler geldiler yıkama testi yaptık. 5 parça atletle makine çalıştı ve aynı sorunlar yine oldu. Kurumu yine aradım yine devam ediyor sorun ürünü değiştirin dedim bana yeniden bir yıkama testi yapacağız dediler. Sanki önceki yıkama testini kendi adamları yapmadı ve sorun devam etmemiş gibi davranıyorlar. Diyorum tamam yıkama yapalım ama benim ürünlerimde bir zarar oluşturursa bunu kim karşılayacak, bir şey demiyorlar. Yani arkadaşlar Bosch diye aldık başımıza gelmeyen kalmadı. Makinenin parasından çok benim kıyafetlerim zarar gördü. Resimlerde oluşan lekeler çıkmıyor arkadaşlar. Kurum maden kendi makinesine güveniyor, kendileri kullansınlar bu makineyi

16 Temmuz 2024 23:56

Bosch marka çamaşır makinesi aldım, garanti süresinin bitimine 2 ay kala çamaşırlarda yağ lekesi çıkarmaya başladı. Müşteri hizmetleriyle görüştüm, durumu anlattım. Yetkili servis geldi makinenin kazanını değiştirdiler aynı sorumlar yine devam etti. Bu sefer yıkama testine aldılar yıkadıkları çamaşırlarda da lekeler oluştu. Yine yıkama testine alalım dediler. Şuna bakar mısınız. Üründe hata var değişim talep ediyorum, bana tekrar yıkayalım diyorlar. Eee, geçen yıkadın leke yine oldu... Madem yıkamak istiyorsun getirin çamaşırlarını yıkayın dedim, 5 tane penyeyle geldiler... Videoda daha detaylı şekilde anlattım başıma gelenleri. Yani arkadaşlar parayla rezil olmak demek neymiş Bosch markası bana bu çok iyi öğretti

17 Temmuz 2024 17:01 (Şikayetten 13 dakika sonra)

17 Temmuz 2024 17:34

2 haftadır müşteri hizmetlerini 40-50 kere aradım ben aramazsam beni arayacakları yok. Böyle mi destek oluyorsunuz müşterilerinize Üstelik mağduriyetim de katlanarak devam ediyor

17 Temmuz 2024 17:40
Bosch Marka Çamaşır Makinesi Çamaşırlarda Yağ Lekeleri Bırakıyor

Ürettiğiniz makine sayesinde görselde paylaştığım kıyafetleri ve bunlar gibi daha nicelerini giymek zorunda kalıyoruz. Madem bu kadar markanıza ve ürettiğiniz makineye güveniyoruz alın makinenizi kendi yetkileriniz huzur içinde çamaşırlarını yıkasın. Zaten 3 kuruş paraya çalışıyoruz, onu da sizin makinenizin sayesinde kıyafete harcıyoruz

Faika
Faika

Ben de boş çamaşır makinesi aldım ilk aldığımda çarşaflarında yağ lekeleri oluştu servis geldi baktı kendinden makineden kaynaklı olmadığını söylediler üzerinden birkaç ay daha geçti ve şu anda da her çamaşır makinede siyah yağlı lekeli gibi çıkmaya başlıyor çamaşırlar tekrar servis çağırdım aynı sorunları ben de yaşıyorum ve ürünün değiştirilmesini istiyorum boş mu artık bundan sonra asla

Charon sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesinin Sürekli Arızası Ve Yeniden Değişim Talebi

Charon