Bosch Kurutma Makinemin Çözemedikleri Sesi

25 Aralık 2023 15:01

13 Mayıs 2023 tarihinde ilgili Bosch servisinden aldığım WQG24100TR model numaralı kurutma makinamın kurulumu 3 Haziran 2023 tarihinde yapıldı. Sorunsuz çalışan makinem, Ekim ayı itibarıyla ilk çalışma esnasında ses çıkarmaya başladı. Bu durumu servise ilettim ve 27 Ekim itibarıyla servis geldi. Önce normal olduğunu söylediler. Sonrasında pompanın arızalı olduğunu belirterek pompası değiştirildi. Ancak maalesef sorun çözülmedi. Tekrar iletişime geçtik ve bu süreç defalarca tekrarlandı. Servis ekipleri benden video istedi, yetmediği için kendileri gelip video çektiler. Son ziyaretlerinde fabrikanın istediği şekilde makineye birkaç işlem daha yapıp videoya çekip gittiler. 25 Aralık 2023 tarihinde genel müdürlükten aranarak makinemin çalışmasının normal olduğu kanaatine varıldığı söylendi. Cihazımın yenisi ile değiştirilmesini talep ediyorum. Acaba bu sitede kurutması sırasında ilk çalışmada kötü bir ses çıkarıp sonrasında duran bir cihazı olan varsa, ben de makinemin kusurunu kabul edeceğim.

26 Aralık 2023 09:29

Sonuç alamıyoruz maalesef. Yetkili servis bakmış sesin normal olduğu kanatına varmışlar. Servisin bana dediği gibi kapıyı kapat sesi duymazsınız. Diyorlar yani.

25 Aralık 2023 17:05 (Şikayetten 2 saat sonra)

26 Aralık 2023 09:20

Maalesef markasına önem verdiğimiz güvenerek aldığım Bosch artık tamamen boş bir marka olmuştur. Kuruluş amacının paradan ziyade güven esasına dayalı markanın hakkını verin.

26 Aralık 2023 09:25

Cevaplandı görülen şikayetimin, maalesef aynı söylemlerle sesin normal olduğuki bunu kabul etmiyorum. Yine söylüyorum kendileri bu şekilde bir sese maruz kalsalardı kabul mu edeceklerdi ya da servisin söylediği gibi kapıyı kapatın duymazsınız mı olacaktı.

Esma sonuçtan hiç memnun değil

Esma
28 Temmuz 2025 16:12

Bosch Çamaşır Kurutma Makinesi Ses Sorunu

21 Kasım 2024 14:30
Bosch Çamaşır Kurutma Makinesi Ses Sorunu
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Kurutma Makinesi Kazan Vurma Sesi

Samet
26 Ekim 2023 22:33

Bosch Garanti Kapsamındaki Kurutma Makinesi İçin Bakım Ücreti Talebi!

14 Ekim 2025 11:38

Bosch Isı Pompalı Kurutma Makinesi Performans Problemleri