Fatih sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2024 01:23

19 Eylül 2024 11:35

Aynı şikayetimi devam ettiriyorum, çünkü hiçbir çözüm sunmadılar. 3 yıl kullandığımız Bosch İnox buzdolabımızın alt ve üst kapaklarında paslanma oldu. Garip bir şekilde garantisi dolalı 6 gün olmuş. Memleketteydik gelince fark edip hemen aradım ve garanti kapsamı dışında olduğunu söylediler. Birincisi bu kullanıcı hatası değil, ikincisi garantisi 6 gün geçti diye yardımcı olmadılar, üçüncüsü bu ürünü Buyaka AVM'den alırken bize sıfır ürün satıp teşhir ürün göndermişlerdi. Şikayet edince ertesi gün utanıp dolabın sıfırını gönderdiler. Bunların hiçbirini önemsemediler ve başta 8000 küsur tl fiyat verdiler iki kapak için. Kabul etmedim servis geldi 400 küsur tl alıp fotoğraf çekip gittiler. Sonra arayıp 1000 TL indirim teklif ettiler kabul etmedim. Sonra bir daha aradılar %50 indirim teklif ettiler. Resmen pazarlık yaptılar yani. Mecburen kabul ettim. Gelip taktılar. Yani benim servis+kapak ücreti olarak 4850 TL'mi aldılar. Hem bize daha önceden yaptıkları ayıba karşı hem de ürünün kendi kendine paslanmasına rağmen. Ben bu durumu kabul etmiyorum ve hakkımı arayacağım. Masraflarımın iadesi için elimden geleni yapacağım.

Ek
09 Eylül 2024 09:28 (Şikayetten 8 saat sonra)

11 Eylül 2024 10:51

Şikayetim sonuçlanmadı. Beni aradılar ve çözüm sunamayacaklarını bildirdiler. Bir arayıp olumsuz dönünce sonuçlanmış mı oluyor yani. Tüketici Hakları'na da başvurup uğraştırmak istiyorlar belli ki. Bütün anlattığım detaylara rağmen koskoca Bosch markasının bu kadar aciz kalması çok şaşırtıcı. Kesinlikle bu durumu kabul etmiyorum.

12 Eylül 2024 11:50

Yine aradılar, şikayetimi devam ettirdiğim için arayacaklarını söylediler. Yine yardımcı olamıyoruz deyip kapattılar. Ben şikayette bulunmaya devam edeceğim dedim, bulundukça aranacaksınız dediler. Resmen dalga geçiliyor. Markanızın itibarı da gittikçe düşüyor. Bugün Tüketici Hakları'na da başvurdum. Sonuna kadar devam edeceğim.

29 Eylül 2024 00:08

Hala sorunuma dair en ufak bir hareketlilik yok

Behice sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı Paslanması Servis

Behice
15 Eylül 2023 17:20
Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Vedat
23 Kasım 2024 18:27
Paslanmaz Çelik Buzdolabı Paslandı: Bosch'un Hayal Kırıklığı
Ozlem sonuçtan hiç memnun değil

Ozlem
24 Ağustos 2024 15:33
Bosch Çürüyen Buzdolabı Yapmış Onu Da Ben Satın Aldım
Tülin sonuçtan hiç memnun değil

Bosch İnox XXL Buzdolabı Renk Solması, Paslanması Ve Çizgiler Oluşması

Tülin
26 Eylül 2024 13:17
Bosch İnox XXL Buzdolabı Renk Solması, Paslanması Ve Çizgiler Oluşması
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Buzdolabımın Kapakları Kısa Sürede Paslandı, Garanti Kapsamında Çözüm Sunulmuyor

Ayşenur
21 Haziran 11:10