Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2024 15:35

Bosch'tan pke611ba2e model elektrikli ocak aldık. 5-6 ay önce, ocağın köşesinde hiçbir dışarıdan müdahale/darbe yokken bir deforme oluştu. Ne dediysek servise ve müşteri hizmetlerine anlatamadık. Garantili ürünü kullanıcı hatası diyerek 6250 TL cam değişim fiyatı çıkardılar. İlk defa Bosch'tan bir ürün almıştım, bir daha mı asla? Bosch'tan ümidi kestik, Tüketici Mahkemesi'nde bakacağız artık.

14 Ekim 2024 15:44 (Şikayetten 9 dakika sonra)

14 Ekim 2024 16:04

Aradılar genel müdürlükten, hala dışarıdan cam darbe almış ücretli değişim yapalım şeklinde konuşuyorlar, ben kırmış ama fark etmemiş olabilirmişim. Benim bu camı kırmam için çekiçle falan vurmam gerekir yok eğer tabak vs. Çarpıp kırıldığını kastediyorlarsa o daha da vahim, o kadar basit ve sıradan kalitede cam üzerine kaç kilo tencere koyuyoruz çaydanlık koyuyoruz demek ki her an kırılabilir devrilebilir yangın çıkabilir, çocuklarımızı mutfağa sokmamamız gerekiyor

06 Ocak 2025 10:01
Bosch Elektrikli Ocak Cam Deformasyonu Sorunu

Marka hiç oralı olmuyor, içi Bosch bir markaymış, ve hala Ocak kırılmaya devam ediyor sağından solundan, kullanıcı hatası siz kırmışsınız diyor marka, damperli cama ben sert bir cisimle vursam komple patlaması lazım bunu kendilerine biliyor işi yokuşa sürüyor, Tüketici Mahkemesi'ne başvurduk bakalım göreceğiz kim haklı kim haksız. Pişmanlığımızsın Bosch

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Elektrikli Ocak Camı Garanti Sonrası Kendiliğinden Çatladı, Yüksek Değişim Ücreti Şoku

Ömer
27 Ağustos 2025 18:18

Bosch Ocak Camı Garanti Kapsamında Kendi Kendine Çatladı

Hatice
21 Ekim 2025 21:01
Bosch Ocak Camı Garanti Kapsamında Kendi Kendine Çatladı
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Garantili Bosch Elektrikli Ocak Yüzeyi Delindi. Bayi Ücret İstedi.

Ahmet
30 Temmuz 2024 11:29
Garantili Bosch Elektrikli Ocak Yüzeyi Delindi. Bayi Ücret İstedi.
Arif sonuçtan hiç memnun değil

Arif
07 Mart 2025 11:09