Bosch Buzdolabındaki Fabrikasyon Hatası Ve İletişim Sorunları

Bosch Buzdolabındaki Fabrikasyon Hatası Ve İletişim Sorunları
19 Aralık 2024 21:26

Kgn55vwe0n kodlu Bosch marka buzdolabı aldım, içinde 1+3 yıl cihaz koruma sigortasıyla 35.000 TL ücret ödeyerek. Alman malı daha iyi dayanıklı olur düşüncesiyle bu markayı tercih ettim. Ancak buzdolabı daha ilk geldiği günden beri garip sesler çıkartıyor. 3-5 aylık buzdolabı için servis çağırdım ve gelen arkadaş birkaç ayarını değiştirdi, duvara yakın gibi şeyler söyledi, ama yine aynı ses çıkmaya devam etti. Üç kere servis geldi, sonunda buzdolabının fanı arızalı dediler, %99 buzlanma yapar, onarım yapalım dediler. İade hakkım var ve bunu kullanabilirim dedim. Değişim olacak, sizi arayacaklar genel merkezden dediler. Beni 2 gündür arayan yok. Çağrı merkezini aradım, şikayet oluşturdum fakat dönen olmadı. Demem o ki, satana kadar sorun yok. Satın aldığım ürün kusurlu ve fabrikasyon hatası var. Bosch'un dolabımı değiştirmesini ve hatalarını kabul etmelerini istiyorum. 15 günlük iade sürecini atlatmak için beni aramıyorlar diye düşünüyorum. Ancak ben cihazı alırken kasko da yaptırdım.

Bu bulaşık makinesi veya çamaşır makinesi gibi idare edilebilecek bir şey değil, evde diyabet hastası var insülinleri kullanılamaz halde, küçük bebek var, bütün ürünlerimiz bozuldu yediklerimizden zehirlendik bunun hesabını kim verecek? Hakkımı yasal yollarla savunacağım, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmaya yönelik işlem başlatacağım.

20 Aralık 2024 13:39 (Şikayetten 16 saat sonra)

20 Aralık 2024 13:58

Merhaba günlerdir telefon ile görüşmekteyiz. Acil olarak aksiyon alınmasını talep ediyorum.

Emre
Emre

Merhaba, aynı sorun benim bir haftalık dolabımda da var, nasıl ilerliyor süreç iade etmeyi düşünüyorum.

Yeni Alınan Bosch Buzdolabında Sürekli Ses Sorunu Ve İade Süreci Problemleri

Barış
18 Ağustos 2024 12:34
Yeni Alınan Bosch Buzdolabında Sürekli Ses Sorunu Ve İade Süreci Problemleri

Buzdolabındaki Kusur Ve Bosch'un İlgisizliği Hayal Kırıklığı Yarattı

Zeki
26 Mayıs 2025 19:19
Buzdolabındaki Kusur Ve Bosch'un İlgisizliği Hayal Kırıklığı Yarattı
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Uzun Süredir Beklediğimiz Bosch Buzdolabı Mağduriyeti

Osman