Nuray sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2024 00:17

Sekiz yıllık Bosch marka KGN56VW30N model buzdolabımda servis gaz kaçağı olduğunu söyledi. Dondurucu kısmı soğutmuyor ve alarm veriyor. Tamirinin yapılamayacağını, ürünün kullanılamaz durumda olduğunu belirtiyorlar. Gelen servis başka bir numara verdi ve kendilerine 400 TL ödeme aldı. Verdikleri numarayı aradığımda ise o da gelme ücreti olarak 470 TL istedi. Ürünün tamiri yapılamayacağını söylüyorlar ama sonucun ne olacağını belirtmiyorlar. Kullanıcı hatası olmadığını, alırken 10 yıl gövde garantisi olduğunu söylediklerini ancak şimdi inkar ettiklerini ifade ediyorum. Ben Bosch markasının sağlamlığına güvenerek ve diğer markalara göre yaklaşık bir buçuk kat fazla para ödeyerek buzdolabını tercih etmiştim. Ancak mağdur edildim ve bu durum benim hatam değil. Gövde garantisi olan ürünün arkasında durmalarını ve değişim yapılmasını talep ediyorum.

28 Nisan 2024 00:48

1 aydır 6 kez evime servis geldi dolabın dondurucu kısmında soğutma olmuyordu alarm veriyordu yetkili servisiniz öncelikle gaz kaçağı var dolapta tamiri yok çöp dedi kabul etmedim değişim talebinde bulundum bu sefer başka servis elemanı geldi hırsız pense atalım izin verin dediler ama hırsız pense atılırsa dolap tamamen çalışamaz duruma gelecek dediler bu yüzden bayram sonunu bekleyelim dediler kabul ettim sonra başka bir servis yetkilisi geldi üründe kompresör arızası olabilir denildi içine cihaz koyalım tam net bize bilgi versin denildi kabul ettim cihaz dolapta 3 gün kaldı sonra kontrol ettiler kompresör arızası yok denildi son olarak hırsız pense atmak zorundayız denildi yetkili firmadan özlem hanım servis ne diyorsa yaptırın ben yardımcı olacağım diye söz verdi ürüne hırsız pense atıldı üründe tıkanıklık olduğu söylendi firma onarım merkezine gönderilsin dedi ve değişimi kabul etmedi eve gelen her servis yetkili elemanına özellikle sordum dolaptaki sorunun kullanıcı hatası olmadığını üstüne basa basa söylediler ama firma değişim kabul etmiyor onarım merkezine yönlendiriyor denildi özlem hanım yardımcı olacağını söyledi ama kendisine 3 defa not bırakmama rağmen ulaşamadım en son şikayet var sitesine yazdım o şekilde bana ulaştı ürünün 7 bin tl masrafı olduğunu bana 5 bine yapacaklarını söylediler bu üründeki hata fabrika hatası kullanıcı hatası değil ona rağmen 1 aylık süreçte çok yıprandığım için 5 bini kabul ettim yapılsın yeter ki dedim ürünü yetkili servis aldı bana ertesi gün ulaştılar üründe kompresör arızası var 9 bin tl ödeme yapmanız gerekiyor dediler bu üründe kompresör arızası var ise 1. Si 6 defa yetkili servis geldi nasıl anlamadılar 2. Si ürüne cihazı kompresör arızası var mı yok mu diye anlamak için koydular cihazda böyle bir sorun varsa neden ortaya çıkmadı 3. SÜ üründe kompresör arızası var ise neden hırsız pense vuruldu benim ürünüm resmen çöp oldu tüm sistemini altüst ettiler ben bu ürüne güvenip nasıl tatile gidebilirim nasıl güvenip ürünlerimi muhafaza edebilirim Bosch ailesi olarak çok yıprattınız beni benim şimdiden sonra tek isteğim ürün değişimi ben aldığınız ürünü asla kabul etmiyorum bunu kabul edecekseniz beni arayın

02 Nisan 2024 09:48 (Şikayetten 9 saat sonra)

02 Nisan 2024 20:03

Bugün sabah saat 10 civarında arandım servis geleceği söylendi şu an saat 20.03 hala gelen olmadı

22 Nisan 2024 15:21

. 19 Nisan Cuma günü servisten yine geldiler ve firma adına Özlem Hanım tarafından arandım. Servisteki teknisyen, ürüne pense vurulması gerektiğini ve bunun sorunu net olarak anlamak için zorunlu olduğunu söyledi. Pense vurulduğu takdirde dolabın çalışamaz hale geleceğini belirtti. Özlem Hanım, bana 'Gökhan Bey, gerekli tüm izinleri verin. Ben size yardımcı olacağım.' dedi. Ürüne pense vurulmasını kabul ettim ve üründe tıkanıklık olduğu söylendi. Bu, kullanıcı hatası olmadığı halde bana 6-7 bin lira gibi bir fiyat çıkarıldı ve ürünün onarım merkezine götürülmesi istendi. 'Yardımcı olacağız. Denilmesine rağmen üç gündür Özlem Hanım'ın aramasını bekliyorum. Defalarca aradım ve not bıraktım ancak kendisine ulaşamıyorum. Ürünlerinin arkasında durmuyorlar. Fabrika hatası olan ürünü satıp beni mağdur ettiler. Bir aydır buzdolabı sıkıntısı çekiyorum ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum

24 Nisan 2024 17:31

Dolaba yaklaşık 5 defa geldiler 3 tane ayrı ayrı servis elemanı geldi cihaz koydular 3 gün içinde kaldı en son hırsız pense vuruldu tıkanıklık var dolapta denildi 5bin ücret söylendi tıkanıklık kulkanici hatası olmamasına rağmen fabrika hatası olmasına rağmen lanet olsun Tam dedim aldılar dolabı onarım merkezine götürdüler simdi arayıp kompresör arızası var 9 bin masrafı var diyorlar siz nasıl firmasınız nasıl çalışanınız var bu ürünün kompresör arızalı olduğunu tespit edemiyorsunuz ürüne hırsız penseye kadar vurdunuz gazini boşalttınız simdi kompresör arızası diyorsunuz ben bu mahvettiğiniz ürünü istemiyorum hiçbir ücret vermeyeceğim değişim istiyorum evliliğim bu marka yüzünden bitmek üzere yeter artık 1 aydır saçma sapan şeyle uğraştırıyorsunuz beni

25 Nisan 2024 11:20

Cihazın 10 yıllık ana gövde kompresör ve motor garantisini kabul etmiyorlar tamir için alınan dolabın gaz kaçağı dediler daha sonra kompresör arızası yok demelerine rağmen atölyeden kompresör arızası var 9 bin tl isteniliyor bunu kabul etmedim özlem hanım garantinin arkasında durmayıp fabrika hatalı buz dolabını geri gönderiyor. Atölyeden gelecek fabrika hatalı ürünü çöpe atmak için bekliyorum kimseye Bosch markasını tavsiye etmiyorum 6 kere gelen Bosch teknik servis elemanları kompresör arızası yok dedi ama benim buz dolabımın atölye ye gittikten sonra başka arıza ve para talep edip ürün garantisini kabul etmeyip arızalı ürünü geri gönderiyorlar. Her platform da Bosch markalı ürünün tüketiciyi mağdur edeceğini paylaşacağım. Alman teknolojisi diye beğenip almayın paranıza yazık mağdur olmayın kimse ürünün arkasında durmuyor. Satarken 10 yıllık ana gövde kompresör ve motor garantisi var denildiği için Bosch tercih etmiştim çok pişmanım garantinin arkasında kimse durmuyor bozulduysa ne yapalım para ödemeniz gerekli deniliyor. Allah korkusu olan bir yetkilinin ürününe sahip çıkmasını bekliyorum...

27 Nisan 2024 01:34

02 Mayıs 2024 21:20
Bosch Buzdolabı Gaz Kaçağı

Ürünüm bugün elime ulaştı ve hurdacıya vermek zorunda kaldım sadece altı soğutmayan dolabımı çöp olarak kapıma getirdiler. Yetkili servis farklı firma farklı telden konuşuyor. Gaz kaçağı dediler değişim kabul edilmedi tamiri yok bu sefer tıkanıklık tamiri var dediler evime 6 defa geldiler en son onarım merkezine götürdüler onarım merkezinde kompresör arızası var denildi 6 defa evime gelip kompresör arızasını nasıl anlamıyorlar. Ve arıza tespiti için ürüne cihaz konuldu 3 gün boyunca tespit yapıldı ama oda boş çıktı. Bana 9 bin gibi bir ücret çıkarttılar ben bu ürünü yaptırsam bir garantide vermiyorlar birkaç ay sonrası için. Yine bozulsa verdiğim parada çöp olacak. Firma ürünün arkasında asla değil almayın benim gibi Alman markasi sağlam diye düşünüp fazla para boş yere vermeyin firma ücreti ayrı onarım merkezinden ayrı ücret söylüyorlar güvenmeyin. Hakkımı helal etmiyorum bir de servis ücreti ödedik bari bıraksalar ellemeselerdi dolabımın üstü çalışıyordu o şekilde kullanırdım yardımcı olacağız dediler ürünü tamamen kullanılamaz hale getirdiler urunu çöpe attığımın resimlerine bakabilirsiniz yerli marka tercih edin bos yere benim gibi paranızla rezil olmayın

11 Mayıs 2024 02:12
Bosch Buzdolabı Gaz Kaçağı

Vestel marka dolabım geldi boşuna o kadar para verip Bosch tercih etmeyin kalite diye düşünmeyin asla ürünün arkasında duran bir firma değiller

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus

18 Eylül 15:22
İlker sonuçtan memnun değil

İlker
25 Mart 2024 14:47
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Buzdolabı Servis Müdahalesi ve Sonuçları

Gökhan