11 Mayıs 2023 08:00

Yeni Bosch buzdolabı aldım alırken nofrost değil mi buz tutmaz yani diye sorarak aldım. 2 kez servis geldi. Bir sıkıntı yok dedi ama derece arttırsak içindeki malzemelerin hepsi donuyor, azaltırsak çürütüyor. Ben buzdolabı kullanamayacaksam neden aldım. İade istiyorum dedim sorun yok o yüzden alamam diyorlar. Sorun var kullanamıyorsam sorun var demektir! İletişime geçeceğiz deyip iletişime geçip iade almayacağınızı söylemek için mi aradınız. Bu mu hassasiyetiniz ilginiz alakanız ürününüzün arkasında neden durmuyorsunuz. Donduran veya çürüten bir buzdolabı istemiyorum. İlla Tüketici Hakları'na mı gitmem gerek.

11 Mayıs 2023 11:01 (Şikayetten 3 saat sonra)

11 Mayıs 2023 15:16

Dönüş yapmışsınız yalnız hala yetkili servis göndereceğiz diyorsunuz adamlar bu zamana problem yok deyip işin içinden çıkıyor. İade almayacağız diyorsunuz illa Tüketici Hakları'na mı gidelim. En kısa zaman içerisinde size tüketici haklarından bildirim gelecektir teşekkürler

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
23 Ağustos 2025 14:36
Buzdolabı Değişiminde Gecikme Ve Bilgilendirme Eksikliği
Celma sonuçtan hiç memnun değil

Celma
17 Mart 2025 12:54
Bosch Buzdolabı Soğutma Sorunu Ve Gıda Ziyanı
Bosch Buzdolabı Soğutma Sorunu Ve Gıda Ziyanı

22 Mayıs 2025 15:27
Bosch Buzdolabı Kapak Contası Garanti Kapsamı Dışında Kaldı
Mülkiye sonuçtan hiç memnun değil

Mülkiye
27 Nisan 2025 21:25