03 Temmuz 2024 09:50

Bosch markalı bulaşık makinesi aldım fakat hiçbir şekilde bulaşıkları kurutmuyor. Bulaşıklarda damla bırakmasına rağmen makinenin içi de ıslak kalıyor. Yetkili bayiye söylediğim zaman ise makinenin özelliği o şekilde, bu tasarruflu makine dediler. Nasıl bir tasarruf bu? Programları hem çok uzun, 4-5 saatlik programları var. Madem tasarruflu diyorlar, 4-5 saatlik program olup kurutmuyor. Ama bu nasıl tasarruf? Yetkili bayi ile konuştuğum zaman, özelliği o şekilde dediler ama bana hiçbir şekilde bayiden alırken bu şekilde özelliği var demediler. Bunu bana ben arayıp şikayette bulunduğum zaman söylediler ve mallarının arkasında durmadılar. Ben Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım.

Ayrıca servisi aradım, gelip baktılar ve aşağıda gönderdiğim fotoğraflar servisin gelip 5 saatlik attığı program sonucu o şekilde çıkmış bulunuyor. Servis gelmeden önce bizden tüm programları tek tek denememizi istediler. Denedim ve her programda sonuç aynıydı. Parlatıcı atın dediler, onu da yaptık ve yine aynı şekilde ıslak çıkıyordu. Servis gelip başka program ile çalıştırdı ama yine aynı ıslak bir şekilde çıktı. Bulaşıklar hiçbir şekilde kurutmadığını tekrar söylediğim zaman bu sefer bana özelliği bu şekilde dediler ama bana bu şekilde özelliği vardır demediler.

03 Temmuz 2024 10:32 (Şikayetten 41 dakika sonra)

03 Temmuz 2024 18:11

Evet bugün benimle irtibata geçildi makinenin özelliğinin bu olduğunu belirttiler bayiden hiçbir şekilde alırken bu konu da bilgi verilmedi yani onlara göre makinede hiçbir sorun yok 5 saatlik bir yıkamanın ardından ıslak ve damla lekeleri ile çıkan bulaşıklar o kadar para veriyoruz mağdur edildim ürününüzün arkasında değilsiniz kabullendirmeye çalışıyorsunuz sizden ricam iadesini istiyorum

Ezgi
Ezgi

Bulaşık makinesinden plastik kokusu geliyor mu acaba. Elektrik sorunu yaratıyor mu. Bende bu sorunlarda var çünkü.

Sıla

Plastik kokusu almıyoruz ama ıslak bırakması kurutmaması falan var hiçbir şekilde kurutmuyor

Hülya
01 Ekim 2024 21:06

Dilek
09 Şubat 2024 02:16
Hanifi sonuçtan hiç memnun değil

Hanifi
22 Mart 2024 16:04