Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Erkan
01 Ocak 2024 14:44

Bosch küçük ev aletleriyle ilgili bir deneyimimi paylaşmak istiyorum. Bosch blender seti MS62B6190/02 modelini satın aldım. Ürünü yaklaşık 3-4 ay kadar kullandıktan sonra parça birleşim yerindeki plastik materyal aşındı. Servis tarafından yapılan inceleme sonucunda bu durumun kullanıcı hatası olduğu belirtildi. Bunun üzerine merkez yetkilisi ile iletişime geçtim ancak herhangi bir çözüm sunulmadı. Ben de ürünü tamir ettirmedim çünkü yaşanan sorunun kullanıcı hatasından ziyade plastik materyalin ürün kalitesiyle ilgili olduğuna inanıyorum. Konuyu bir süredir unutmuştum, ancak buraya yazmadan önce Bosch müşteri hizmetlerini tekrar arayarak çözüm bulunmasını istedim. İlk görüşmede bir çözüm sunulmadı ve bir yetkiliyle görüşme talebi oluşturuldu. Ancak muhtemelen yine bir çözüm sağlanmayacak.

01 Ocak 2024 17:47

Bosch Blender seti'ni önermiyoruz Bosch MS62B6190 modelini aldık 3-4 ay sonrasında parça sök tak yapılan yerin içindeki plastik materyal arızası ile ilgili servis geldi kullanıcı hatası olarak Set'in değerinin %70 civarı talep edildi. Yaptırmadım merkezden yetkili ile görüştüm ama çözüm sağlanmadı. Sonrasında başka bir ürün aldım ve unutmuştum bugün tekrar aradım şimdilik sorun çözülmedi. Buraya yazmamdaki sebep başka kullanıcılardan da haksız kazanç sağlanmaması

02 Ocak 2024 11:11 (Şikayetten 20 saat sonra)

Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Zafer
18 Şubat 2025 09:29
Sabri sonuçtan çok memnun

Sabri
05 Şubat 2024 20:15
Çınar sonuçtan çok memnun

Çınar
14 Eylül 2024 15:12
"İlgilenen tüm personele teşekkür ederim markaya yakışanı yapıp aksesuarlarımı değiştirdiler bsh ailesi İle devam..."
Mehmet sonuçtan memnun

29 Temmuz 2023 14:24