Mehmet sonucu yetersiz buldu

08 Temmuz 2024 15:30

Bosch marka ankastre fırın aldık. Kendi kendini temizleme özelliği olan bir buçuk yıl oldu. Alalı 3 gün önce fırında ızgara tavuk yapalım dedik. Tavuğun yağı yan taraftan taştı ve yan duvar lekelendi. Fırının içini ve cam yerlerini temizledikten sonra yan duvar için kendi kendini temizleme özelliğini kullandık, çıkmadı. Tekrar denedik, yine olmadı. Servise resmini çekip gösterdim, bunun temizlenemeyeceğini ve garanti kapsamına girmeyeceğini söyledi. Fırının kendi kendine temizleme özelliğinin bir fonksiyonu yok demek ki. Yeni alacaklara önerim, her tarafı emaye fırın almaları. Bizim mağduriyetimizin giderileceğini de düşünmüyorum ama hem bilgilendirme hem de bir umut olarak bilgilerinize sunuyorum.

08 Temmuz 2024 15:55 (Şikayetten 24 dakika sonra)

Elif

Merhaba bizde aynı şekilde mağdur durumdayız ve firini alalı 1.5 ay oldu tek pişirmede oldu iade almıyorlar sizler ne durumdasınız bir dönüş aldınız mi ben Hakem Heyeti'ne başvuracağım inşallah sonuna kadar gideceğim

İpek
İpek

Aynı şeyi yaşadım bu fırını aldığıma çok pişmanım bana kullanıcı hatası dediler sıyrıldılar. Size cevapları ne oldu.?

Fatih sonuçtan çok memnun

Fatih
23 Kasım 2023 22:55
"Servisin önerdiği ürün sayesinde sorunumuz çözüldü. İlgi ve alakaların dan dolayı başta genel merkez olmak üzere Bosch servisi tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum."

Rabia
16 Aralık 2024 20:49