Rabia
16 Aralık 2024 20:49

Bosch marka ankastre fırın aldık. Aldığımız günden beri sorunlar bitmedi. Ekran camı patladı, servis 'üstlenmiyoruz' dedi. 'Sizin kabahatiniz' dediler. Neyse, gelin dedik, geldiler baktılar. Biraz sert çıkınca camı değiştirdiler, hiçbir tutanak tutmadılar. İç kısmı paslandı. Fan kapağını değiştirdiler, 'paslı' diye. Devamını sorduk, 'içi komple pas' dediler. 'Garanti kapsamına girmiyor' dediler. 'Sizin kabahatiniz' dediler. 'Bizim kabahatimiz kimyasal kullanmışsınız' dediler. 'Evde ne kimyasalı kullanacağız' diye söyledik, kabul etmediler. Fabrikadan aradılar, saygısız bir bayan, kötü bir ses tonuyla 'Hayır, biz onu değiştiremeyiz, kabahat sizindir' dedi. Meseleyi kapattılar. Yine problem var. 5 fonksiyon pişirmesi var, sadece bir programda pişirme yapıyor. Servisi aradık, geldiler, 'Sadece bu programda pişireceksin' dediler. 'Gerisi ne işe yarar? ' dedik. 'Bu program kurtarma programıymış, her şeyi bunda pişer' dediler. 'Bu arızalıdır' dedik, yine de fayda etmedi. Aldığımız günden beri fırından bir çekiyoruz, laf anlamayan fabrika ve servisten 10 çekiyoruz. Fabrika ile irtibat kuruyorsun, adam yok. Servise bakıyorsun, 'elimizde bir şey yok' diyor.

17 Aralık 2024 09:35 (Şikayetten 12 saat sonra)

Çisem sonuçtan hiç memnun değil

Çisem
29 Temmuz 2024 12:21
Bosch'tan Asla Fırın Alınmamalı Bozuk Çıkıyor Desteğini Vermiyorlar
Caner sonuçtan hiç memnun değil

Caner
18 Nisan 2024 21:02

Bosch Ankastre Fırın Saati

Esra
30 Eylül 2023 00:18

Gökhan
30 Ağustos 2023 13:46
Bosch Marka Ankastre Fırın Patladı
Durmuş sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Ocakta Sıvı Sızıntısı Ve Servis İlgisizliği Mağduriyeti

Durmuş