Fatih sonuçtan çok memnun

23 Kasım 2023 22:55
Fatih'in Teşekkür Mesajı
“Servisin önerdiği ürün sayesinde sorunumuz çözüldü. İlgi ve alakaların dan dolayı başta genel merkez olmak üzere Bosch servisi tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum.”

2023 Temmuz ayında Bosch markasına ait kendi kendini temizleyen ankastre fırın aldım. Henüz altı aydır kullanmaktayım. İçerisinde yağ oluştuğunda EcoClean özelliğini çalıştırdım ve nemli bir bezle sildim. Birkaç kez aynı işlemi tekrarlamama rağmen yağ lekeleri hiçbir şekilde çıkmadı. Müşteri hizmetlerini aradım, servis yönlendirildi. Servis, fırın temizleyici almamı önerdi. Servisten fırın temizleyici sprey aldım ve servisin talimatı doğrultusunda aldığımız sprey ürününü kullandık ancak hiçbir faydası olmadı. Servis görevlisine durumu anlattık, fırın içindeki lekelere ait fotoğrafları fabrikaya gönderdiler. Servis belli bir süre sonra arayarak, üründe oluşan lekelerin kullanıcı hatası olduğunu, kendi kendini temizleme özelliğinin yalnızca arka tarafta bulunan fan kısmında olduğunu, geri kalan kısımlarda bu özelliğin bulunmadığını söylediler. Diğer markalara göre daha fazla para ödeyerek Bosch'tan bu ürünü aldık ve pişmanlık yaşadık. Ürünü satın alırken bana, temizleme özelliğinin yalnızca fan kısmında olduğu, diğer kısımlarda temizleme özelliğinin olmadığı şeklinde herhangi bir bilgi verilmedi; ürünün iç kısmının tümünün bu özellikte olduğu söylendi. Ürünün iadesini ya da değişiminin yapılmasını talep ediyorum.

25 Kasım 2023 13:06 (Şikayetten 1 gün sonra)
01 Aralık 2023 15:11

Elif
01 Ocak 2024 16:51

Esra
20 Mart 2025 11:37
Bosch Fırının Temizlik Özelliği Hayal Kırıklığı Yarattı
Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Fırınında Eco Clean Modu Sorunu

Muharrem