Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

Adana Aslanlar Mobilya-Bosch Bayii Sorumsuzluk/İlgisizlik/Yanlış Bilgi

16 Ağustos 2024 15:33

Birkaç ay öncesinde Adana Aslanlar Mobilya Bosch bayisinden tüm beyaz eşyalarımızı aldık. Bu hafta başında kurulum için talep oluşturduk ve kurutma makinesi ile çamaşır makinesini üst üstte koymak için gerekli aparat talep edildi. Tedarik edileceğini kurulama gelirken aparatı da getireceklerini gerekli tüm notları aldıklarını dile getirdiler. Salı günü ürünlerle birlikte servis kurulama geldi. Ancak aparatın olmadığını o esnada teknik servisten öğrendik. 1 haftadır beyaz eşyalarımız evin ortasında teknik servisin bırakmış olduğu gibi darmadağınık duruyor. Bize aradığımızda şikayetimizi dile getirdiğimizde ürünün İstanbul'dan yola çıktığını en kısa sürede ulaşacağını dile getirdiler. Bugün oldu hala ürün yok ve üstelik teknik servis bugün bizi arayıp ürünün Almanya'dan geleceğini ne kadar sürede geleceğine dair bilgi aktaramadıklarını ilettiler. Düğünüm olacak bayinin ve teknik servisin sorumsuzluğu yüzünden bizim tüm işlerimiz aksıyor. En geç 17.08.2024 tarihine kadar aparatın gelmiş olması ve kurulumun tamamlanmış olması gerekiyor diye iletmiş olmamıza rağmen hala kurulum yapılmadı ve hala çözüm olmadılar. Bosch bayisinden tüm beyaz eşyamı almış olmamın pişmanlığını yaşıyorum. Kesinlikle kimseye Bosch'dan aslanlar mobilya bayisinden alışveriş yapmasını önermiyorum.

19 Ağustos 2024 10:55 (Şikayetten 2 gün sonra)

28 Ağustos 2024 09:11

Sorunum hala çözülmedi hala kurutma makinem ve çamaşır makinesi ortada bekliyor. Servis çok sorumsuz, Bosch markası inanılmaz sorumsuz. Servis bugün bizim aramamızla malzemenin geldiğini ancak tekrar talep edildiğini neden tekrar talep edildiğini anlamadığını dile getirdi. Bu nasıl bir yalan dolan ve sorumsuzluktur. Biz haftalar öncesinde talep oluşturuyoruz ancak sonra öğreniyoruz benim şikayet talebim tarihi itibariyle 21.0.2024 tarihii talep oluşturulmuş. Bu denli bir sorumsuzluk olamaz. Hukuksal yollardan ne gerekiyorsa Bosch ve aslanlar bayi adına yapacağız. Hiçbir firmanın bir müşteriyi bu denli mağdur etmeye hakkı yok.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2024 14:23

Tülin
06 Eylül 2023 11:12

Esra
13 Ocak 2025 18:18
Ferdi sonuçtan çok memnun

Ferdi
05 Aralık 2023 21:39
"Hızlı geri dönüş ve ilginiz için teşekkür ederim."

Bosch Kategorileri