Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Aynur
25 Temmuz 2023 14:09

Bershka online aldığım siparişim ben teslim almadan teslim alındı ve iade işlemine alındı diye bilgi maili aldım. Benim ürünüm bana teslim edilmeyip başkası tarafından teslim alınıp iade etmiş. Bu hem Tüketici Hakları yönünden hem de kişisel verilerin korunmasına karşı yapılan büyük bir suçtur. Müşteri hizmetlerini aradığımda bununla ilgili mağaza görevlisi iade yapabilmek için teslim edildi. İşaretlemek zorunda kalmıştır dedi. Üründe sorun varsa dedi. Bir mağaza görevlisi nasıl benim paketimi benim isteğim ve bilgim dışında bakıp böyle bir karar verebilir aklım almıyor. Nasıl bir mağaza görevlisi benim ürünümü benim bilgim olmadan teslim edildi. Gösterip kafasına göre iade yapıyor! Böyle bir kişisel haklara ve kişisel verilerin korunması kanununa karşı bir suç Bershka mağazası tarafından nasıl işlenebilir. Öncelikle Adana Optimum Bershka mağaza müdürünü sonrasında bu işlemi yapan mağaza görevlisini şikayet ediyorum ve ürünümü istiyorum. Gerek Tüketici Hakları gerekse farklı dava yolları her yolu deneyeceğim eğer ürünüm bana verilmez ise.

Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Muharrem
14 Nisan 2025 14:58

Yağmur
26 Mayıs 2025 18:01
Teslim Edilmeyen Sipariş Ve İletişim Sorunu Mağduriyeti

Ahmet
13 Aralık 2023 20:02
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Bershka İade Ücretim Neden Hala Yatırılmadı

Çağla