Osman sonuçtan çok memnun

02 Mayıs 2023 16:07
Osman'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür”

Bellona Aden Plus koltuk takımı aldım. Garanti süresi dolmadan koltuk ayakları kırılmaya başladı. Herhangi bir kullanıcı hatası söz konusu değil. Sebepsiz yere ayaklarda plastik çatlakları oluştu ve kendiliğinden kırıldı. Servisi aradığımda kullanıcı hatası olabileceğini ve bundan dolayı bir ücrete tabi olacağını söylediler. Garantisi bitmemiş bir üründen ne ücreti talep ediyorlar? Ortada kullanıcı hatası söz konusu değil. Bellona pişmanlık veriyor.

09 Mayıs 2023 12:44

Bellona Aden Plus koltuk takımı aldım. Garanti süresi dolmadan koltuk ayakları kırılmaya başladı. Herhangi bir kullanıcı hatası söz konusu değil. Sebepsiz yere ayaklarda plastik çatlakları oluştu ve kendiliğinden kırıldı. Servisi aradığımda kullanıcı hatası olabileceğini ve bundan dolayı bir ücrete tabi olacağını söylediler. Garantisi bitmemiş bir üründen ne ücreti talep ediyorlar? Ortada kullanıcı hatası söz konusu değil. Bellona pişmanlık yaşatıyor.

Ek
02 Mayıs 2023 16:10 (Şikayetten 3 dakika sonra)

02 Mayıs 2023 21:13

Herhangi bir şekilde tarafımla iletişime geçilmedi

09 Mayıs 2023 12:48

Şikayetime hiçbir şekilde çözüm bulunulmadı, evime aldığım son Bellona ürün bu olacak

09 Mayıs 2023 16:27

09 Mayıs 2023 16:31

Kullanıcıdan kaynaklı sorun olduğunu ve ücret karşılığında yapılacağı söylenmiş, kesinlikle kullanıcı kaynaklı bir sorun yok, koltuk ayağı kendiliğinden çatlayıp kırıldı, Bellona gibi kurumsal bir firma üç kuruşluk parça için kullanıcı hatası bahanesinin arkasına saklanmasına hiç gerek yok

03 Ağustos 2023 14:19

Teşekkürler

17 Eylül 2023 08:50

Sorunu ücretsiz çözeceklerini söyleyip, şikayeti olumlu şekilde çözüldü olarak işaretlememi istediler yaklaşık 1 ay oldu hiçbir şekilde iletişime geçmediler, Bellona müşterilerini yanıltmaya başlamış, işte tam Bellona'dan beklenen davranış

14 Aralık 2023 16:23

Teşekkür

Nilgun
19 Kasım 2025 15:01

Bellona Garanti Dışı Kırılan Koltuk Ayağı İçin 1000 TL Ücret Ve Saygısız Servis

Hivdan
31 Ocak 12:38
Bellona Garanti Dışı Kırılan Koltuk Ayağı İçin 1000 TL Ücret Ve Saygısız Servis
bellona-garanti-disi-kirilan-koltuk-ayagi-icin-1000-tl-ucret-ve-saygisiz-servis-1.jpg

Emrullah
30 Ekim 2025 11:31
garanti-kapsamindaki-koltuk-ayagi-kirildi-ucret-talep-ediliyor-2.jpg
Sınan sonuçtan hiç memnun değil

Aden Plus Koltuk Takımında Erken Deformasyon Ve Servis Mağduriyeti

Sınan
30 Ağustos 2025 12:25
Alp sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2025 16:14
kirilan-koltuk-ayagi-icin-cozumde-kargo-secenegi-sunulmuyor-magdur-oldum-5.jpg