Ayfer sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2024 22:04

İstanbulkart mobil uygulaması üzerinden hesap onaylama işlemi yaparken problem yaşıyorum. Kimlik doğrulama yerine gelindiğinde ön yüzü sorunsuz okurken arka yüzünü okumuyor. Yazılımcı arkadaşlar neyi şart koştuklarını merak ediyorum. Tüm olanakları düşünerek kamera açılarını ona göre ayarladım velakin asla olmadı. Buna bir çözüm bulunması şart. Veya fotoğraf şartını kaldırın, direk NFC ile telefona okutalım.

13 Aralık 2024 10:42 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sayın Ayfer Ö. İleteceğiniz talep, şikâyet ve önerileriniz hakkında işlem detayları ve kişisel bilgilerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Bildirimlerinizin güvenli bir şekilde incelenebilmesi için bize 153 Çözüm Merkezi hattından ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. BELBİM Bireysel Müşteri Yönetimi

08 Ocak 2025 22:13
istanbulkart-uygulamasinda-kimlik-dogrulama-sorunu-1.jpg

Kendi imkanlarımla s*ve s*ve NFC ile 'kimliğini okut' kısmına kadar gelebildim. T. C. Kimlik kartım telefonun arkasına koyuyorum dilıt diye ses geliyor. Bekle Allah bekle yarım saat bekledim. İşlem tamamlanıncaya kadar bekle diyor. Bekle bekle hiçbir gelişme yok. Ya sabır. Alt tarafı otobüs kartı. Sanki dersin istihbarata alım yapıyorlar. Bezdirin insanları aferin.

Emrah

Aynen bende de aynı sorun aradım uygulamayı silin bir daha yükleyin dedi yaptım olmadı merkeze evraklar ile şahsen başvurun dedi ne tuhaf ya:)

Emrah

Sorun çözüldü mü ayfer hanım

Maalesef hayır.

04 Aralık 2024 14:58