Arzumun Teknik Servis Den Teknik Servis Arzum Dan Haberi Yok

Barış
22 Mayıs 2024 09:49

31/10/2022 tarihinde aldığım Arzum marka robot süpürge, bu ay içerisinde arızalanmaya başladı. Şarjdayken kendi kendine çalışmaya başlaması gibi sorunlar yaşandı. Ardından cihaz arıza verdi. 24/04/2024 tarihinde teknik servise götürdüm ve durumu anlattım. Servis, kart arızası veya batarya arızasından birinin olabileceğini belirtti. Yaptığım araştırmalara göre, servisin bahsettiği iki arızadan biri genellikle kronik bir sorun olarak karşımıza çıkmakta. 10 gün boyunca teknik servisten bir haber alamadım ve kendim iletişime geçmek zorunda kaldım. Bana ulaşamadıklarını söylediler. Bataryanın arızalı olduğunu ve ücret karşılığında tamir edileceğini belirttiler. Ben ürünün garantili olduğunu ve 4 yıl garantisi bulunduğunu ifade ettim. Ancak bataryanın sadece 6 ay garantili olduğunu söylediler. Tüketici haklarına başvuracağımı belirttim ve arızanın tespit raporunu ya da batarya arızasını belirten bir belge talep ettim. Müşteri hizmetlerinden A*** Hanım, belgeyi teknik servisten alabileceğimi söyledi; fakat teknik servis bu belgeyi vermek konusunda zorluk çıkardı. Müşteri hizmetlerini aramam gerektiğini, kayıtlarda bir bilgi göremediklerini belirttiler. Bu durum, hem ispat hem de teşhis açısından kabul edilemez. Sevgili Arzum yöneticileri, bu arızanın kronik olduğunu çok iyi biliyorsunuz ancak sorumluluktan kaçıyorsunuz. Biz vatandaşlar olarak yerli markalarımızın başarılı olmasını istiyoruz ve yabancı markalara yatırım yapmamaya özen gösteriyoruz. Ancak anlaşılan o ki, Arzum markasından uzak durmalıyız. Lütfen müşteri desteğinizi iyileştirin ve sorunlarımızla ilgilenin. Teknik servis ve müşteri hizmetleri birbirine yönlendirme yapmak yerine, sorunları çözmek için harekete geçin. Bizlerle alay etmeyin ve dürüst bir şekilde 'Ürünümüzü sattık, işimiz bitti' diyebilin. Saygılarımı sunarım.

18 Şubat 2025 11:12 (Şikayetten 9 ay sonra)

Arzum, Şikayetvar platformuna üye değildir. Bu yüzden, talep, istek, öneri ve şikayetlerinizin en hızlı şekilde takip edilip, geri dönüş yapılabilmesi için resmi Arzum kanallarını kullanmanızı önemle rica ederiz.

Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Gürkan
18 Temmuz 2024 11:28