Sinan sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2024 16:33

Arzum Heptaze çay makinesi ürünü hakkında kalite ve üretim hatası mevcuttur.
Aynı üründen çok memnun kaldığımız için son 4 yılda iki sefer alım yaptık. İlk aldığımız makinede de üst cam demlik kısmının kulpu yerinden çıktı ve sıcak su saçıldı. Sonra bunu Arzum ile paylaştık, üretim ve tasarım için tedbir almalarını rica ederek.

Sonra aynı üründen yaklaşık 1 yılı aşkın süre önce tekrar aldık ve şu an aynı üründe bu sefer alt kısımda sıcak su haznesi ağız kısmında ciddi deformasyon ve paslanma sorunu ile karşılaştık. Memnun olduğumuz markadan ve üründen iki kere problem yaşadık ne yazık ki.

Servise gitmek ve uğraşmak bile tercih etmiyorum, edemiyorum.

Arzum markasının ürünün arkasında duracağına şüphem yok ancak her 1-2 yılda aynı üründe farklı sıkıntılar yaşamış olmak çok kabul edilebilir bir durum mu açıkçası sanmıyorum.

En az yorulacağım ve zaman ayırmak zorunda kalacağım çözüm önerinizi merakla bekliyor ve rica ediyorum.

03 Nisan 2024 16:50 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamız ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Arzum olarak her türlü talep ve şikayetleri çözüme kavuşturmak öncelikli hedeflerimiz arasında olup, müşteri memnuniyetiniz bizim için çok değerli ve önemlidir Müşteri temsilciniz kısa sürede sizleri arayacak ve bilgilendirecektir. Saygılarımızla, ARZUM Müşteri Hizmetleri

03 Nisan 2024 19:07

Öncelikle ilgili şikayetim sonrası geri dönüşünüz ve her ne kadar çözüm sağlamasa da ilginize teşekkür ederim. Sunduğunuz çözüm olan teknik servise götürme elbette bildiğimiz rutin yapılacaktır ancak burda üründe arıza yok ki üründe deformasyon, erozyon ve paslanma benzeri materyal kalite sorunu söz konusu, ama siz ısrarla teknik servis diyorsunuz. Size diyorum kargo ile merkezinize göndereyim, ürün sizin bu kalite problemini birebir görün daha doğru diyorum ama sürekli dinlemeden teknik servis cevabı veriyorsunuz. Çok üzücü ama kalite ve ürün sağlığı konusunda gösterdiğiniz tepki ve çözüm kabul edilemez ve biz insanlar için bir anlam ifade etmemekte ve insana bakış açınızı göstermektedir. Daha önce yaşadıklarımızı talihsizlik diyerek Arzum markasına olan güvenimizi sürdürmemize karşın burda çıkan problem ve sizin yaklaşımınızla bu güvenimizi tamamen yok ettiğinizi üzülerek paylaşıyorum. Arzum markasına ne olduğu belli olmayan markalardan 2-3 kat yüksek bedel ile sahip olmak tamamen anlamsızmış çünkü kalite ve sorun ele alışımız onlardan hiç de farklı değilmiş. Arzum markasına bu anlayışını gelecek ticari hayatı ve yeni müşterileri için revize etmesini önemle ifade etmek isterim. Biz artık şu an için fark olmayan diğer markalarla devam edeceğiz elbette.

Aslı sonuçtan çok memnun

Aslı
10 Ağustos 2023 23:15
"Şikayet. Var'da şikayet yayınlandıktan hemen sonra genel müdürlükten ulaşarak, ürünün yenisinin gönderileceğini teyit ettiler. Hızlı olarak yardımcı oldukları için teşekkür ederim."

Ceyda
29 Kasım 2024 16:33
Pınar sonuçtan çok memnun

Pınar
08 Şubat 2024 16:58
"Benimle iletişime geçip parçayı tarafıma gönderdiler teşekkürler"
Arzum 3024 Çaycının Kalitesiz Filtre Pimi
Another sonuçtan hiç memnun değil

Another
14 Kasım 2023 23:18