Özgür sonucu yetersiz buldu

28 Aralık 2023 18:55

Merhaba, 12 Aralık 2023 tarihinde Trendyol üzerinden 'Arzum AR2074-G Airtasty XL Yağsız Fritöz Airfryer' satın aldım. 1 ya da 2 gün sonra ürün bana ulaştı. O sıralarda dizimden yeni ameliyat olma sebebiyle ürünü çok detaylı kontrol edip inceleyemedim, lakin ürünün kutusunda herhangi bir darbe veya benzeri bir hasar yoktu. Kutu gayet iyi paketlenmişti. Bir iki gün sonra ürünü kullanarak patates denemesi yaptım ve sonrasında ürün sepetini temizlerken tutma sapının çatlak olduğunu fark ettim. Daha sonra Trendyol ile iletişime geçtim, onlar da bana 'Ürünü bize yollayın, inceleyelim. Ancak, ürünü kullanmışsınız ve ürün iadesi zor olabilir dediler. Ben sürecin işleyişini az çok biliyorum ayrıca bunun kullanıcı hatası olduğunu söyleyeceklerini tahmin ettiğim için, ameliyatlı da olduğumdan kargo falan uğraşmak istemedim.
Bu durumun gözümden kaçmasının sebebiyle yaşandığından, 'Bir tutma sapı satın alayım, vardır illaki bunun sapı.' diyerek Arzum'u aradım ve evet, bunun bir sapının olduğunu öğrendim :) Ancak, ne hikmetse sapı 3 vidanın tutmasına rağmen, koskoca dış ve iç sepetiyle birlikte komple satmaya çalıştılar. Neden bunu tek satmazsın? Bu yaklaşım hiç hoşuma gitmedi, istedikleri fiyatı da 1.043 lira, yani ürünün neredeyse 3'te 1'i fiyatına denk geliyor. Sevgili Arzum, sanırım bu ilk ve son Arzum ürünüm olacak. Resimlerini aşağıya bıraktım. Ürünün performansına gelince, gayet güzel kızartma ve pişirme yapıyor, lakin belirli başlı sorunları var içerisinde buhardan kaynaklı su birikiyor bunu da ilk defa bu markada gördüm. Sepetin köşelerinden buhar artıyor falan; onları da video olarak ekledim."

28 Aralık 2023 18:57 (Şikayetten 2 dakika sonra)
29 Aralık 2023 11:59

Çok hızlı geri dönüş sağladılar ve sorunun giderileceğini söylediler bekleyip göreceğiz. .Teşekkürler

10 Ocak 2024 15:11

Merve hanım ürün bize 2024 yılı içerisinde ulaşır mı acaba? Geri dönüş sağladığınızdan bugüne tek yeni bir gelişme yok.

Oğuz
Oğuz

Buyurun buradan yakın misali. Bugün almaya gidiyordum. Teşekkürler yorumunuz için.

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
13 Eylül 2024 20:42