17 Ağustos 2024 00:12

2022 yılında yaptığım ek garantiyi, bana ait olmayan abimin dolabına yapmışlar. Dolabımın seri numarası ve kullanım yerleri farklı. Tekirdağ Marmara Ereğlisi'ndeki dolabım ile abimin İstanbul Silivri'deki dolabını karıştırıp ek garanti yapmışlar. Abimin dolabı 270560EB serisi ve hiç servis görmemiş. Benim ek garanti yaptırdığım dolabım ise d70505NE modeli ve iki kez kompresör değişimi oldu. 12.08.2024 tarihinde dolabım arıza yaptı, gelen servis garantisi devam ediyor deyip drayer değişimi yaptı. 16.08.2024 tarihinde evden çıktıktan sonra, ürünün garantisi yoktur dediler. En az üç kez servis geldi. Bir arıza tespit etti, sonra elektrikler yoktu diye işlem yapamadı ama bugün gelip drayer sistem temizliği yaptıktan sonra yanlışı gördüm. Ürünün garantisi yokmuş ve ücret talep ettiler. 2022 yılında bu ürüne 2027'ye kadar ek garanti yaptırdığımı belirttim ama meğerse abimin Silivri'deki dolabına ek garanti uzatmışlar. Çorlu'da hiçbir servis gitmediği bir evde olan dolaba ek garanti yapmışlar. Benim evimdeki dolabımın ise ek garantisi yok. Bu kargaşayı çözün, servis kayıtlarınızda tüm konuşmalarım ve işlemlerim duruyor. Mağdurum ve bu durum beni pes ettirdi. Seri numaralarını karıştırmak nedir? Bu sorunu çözün lütfen, yoksa gerekli yerlere başvuracağım. Bağlar servisi beni mağdur etti, benim olmayan dolaba ek garanti açmış. Lütfen yardımcı olun.

17 Ağustos 2024 12:53 (Şikayetten 12 saat sonra)

Eren sonuçtan çok memnun

04 Ağustos 2024 11:15
"Ücretsiz değişim yapıldığı için teşekkür ederiz"

03 Mayıs 2024 19:09
Arçelik Buzdolabı 274532 MB
Arçelik Buzdolabı 274532 MB
Bulent sonuçtan memnun değil

Bulent
19 Kasım 2023 18:30
Selahattin sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Bilgilendirme Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti: Arçelik Buzdolabı Değişim Süreci

Selahattin
30 Ocak 15:36