Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2024 00:05

Arçelik telve kahve makinesini 4-5 aydır kullanıyorum. Bir ayın sonunda memnun kalmadığımı bildirdim ama Arçelik'ten geri dönüş almadım. Aldığımdan beri sıkıntı yaşıyorum. 6 kişilik kahve yapma kapasitesi olduğu halde kalabalık misafirime kahve yaparken çoğu zaman sorun yaşadım. Arıza verdi. Kahveyi pişirmedi ve cezveye döküp pişirdiğim oldu. Sol cezve üstünden ara ara su akıtıyor, makine su içinde kalıyor. Kahveleri köpüksüz yapıyor hangi kahveyi denediysek köpük yapmıyor beğenmedik, ilk arıza çıkardığında eşim geri götür dedi, yoğunluğumdan dolayı ilgilenemedim. Bugün iki adet kahve yaptım yine soğuk çıktı kahve (bunu ara ara yapıyor) aradım ve servisi çağırdım. Etrafımda coğu kişi memnun değil. Tamir kabul etmiyorum. İade istiyorum.

13 Aralık 2024 09:04

Kahve makinem 3 defa arıza yaptı. 4. Ye fabrikaya gitti bir ay olacak haber yok. Servis haber bekliyoruz diyor neyi bekliyoruz bilmiyorum! Aldığımdan beri doğru düzgün kullanamadım,. İade istiyorum. Acil dönüş yapılmazsa. Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim. Kahve makinem 3 defa arıza yaptı. 4. Ye fabrikaya gitti bir ay olacak haber yok. İade istiyorum. Acil dönüş yapılmazsa. Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim

Ek
10 Aralık 2024 01:14

Arçelik kahve makinem arıza veriyor pişirmiyordu üç defa servise gitti hiçbir şey yapmadılar ertesi gün yine aynı arızayı verdi şimdi makinem 1 aydır yok fabrikaya gönderildi diyorlar haber yok diyorlar, daha ne kadar bekleyeceğim diye sorduğumda servisten cevap yok.! Kesinlikle tekrar bir tamiri kabul etmiyorum iade edeceğim ürünü

Ek
19 Kasım 2024 10:16

Kahve makinem üç defa servise gitti tamir edildi dedi hiçbir şey yapılmadan geldi. 3+3 6 kahve yapma kapasitesi var tek cezvede 3 adet kahveyi pişirmiyor arıza çıkarıyor. Şimdi makinamı fabrikaya gönderdiklerini söylediler aldığımdan beri sorun çıkarıyor makineyi değişim istiyorum sorun halledildi deyip göndermelerini kabul etmiyorum tekrar.

23 Ekim 2024 11:54

Kahve makinem sıklıkla arıca çıkarıyor pişimiyor bir kere servise gitti sorun giderildi dediler ertesi gün yine aynı arızayı çıkarınca servise video çektim attım biraz zaman geçti yine aynı hata devam ediyor iade istiyorum. Kahve makinem sıklıkla arıca çıkarıyor pişimiyor bir kere servise gitti sorun giderildi dediler ertesi gün yine aynı arızayı çıkarınca servise video çektim attım biraz zaman geçti yine aynı hata devam ediyor iade istiyorum

06 Ekim 2024 09:37

Arçelik kahve makinem ara ara arıza yapıyor pişirmiyor yarım bırakıyor, 6 aydır kullanıyorum kaç defa döküp cevzede pişirdim iki gün önce servisten geldi yine aynı, sorun giderildi dediler sorun devam ediyor. Arçelik kahve makinem ara ara arıza yapıyor pişirmiyor yarım bırakıyor, 6 aydır kullanıyorum kaç defa döküp cevzede pişirdim iki gün önce servisten geldi yine aynı, sorun giderildi dediler sorun devam ediyor. Kahve makinesi hakkında binlerce şikayet var İade istiyorum

26 Eylül 2024 14:22 (Şikayetten 14 saat sonra)
06 Ekim 2024 09:41

İletişime geçiliyor onda sıkıntı yok ama sorunu çözmüyorsunuz!

Selin sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2023 21:38
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2025 10:48
Arızalı Kahve Makinesi Ve İade Sürecindeki Mağduriyet

Arçelik Telve Kahve Makinesi

05 Şubat 2024 20:30
Arife sonuçtan çok memnun

16 Nisan 2025 10:38
"Hemen iletişime geçip mağduriyetimi giderdiğiniz için teşekkür ederim"

Begüm
14 Kasım 2024 06:36