04 Kasım 2024 13:09

Arçelik Telve kahve makinesinin bakır renkli cezvesinin sapı yıkarken elimizde kaldı. Puntalar paslanmış, bu kadar mı zayıf yapılır? Hiç mi kalite kontrol biriminiz incelemedi? Garantisi bittiği için sapı elimizde kaldı. Arçelik firması bize bu konuda nasıl yardımcı olabilir? Bir kahve keyfimiz vardı, o da bitti. Çok memnunduk makinemizden, bu kadar kısa zamanda böyle bir mekanik arıza vermesi bizi üzdü.

04 Kasım 2024 16:00 (Şikayetten 2 saat sonra)
05 Kasım 2024 11:37

Teşekkür ederim 05.11. Müşteri hizmetlerinden Dilara hanım tarafından arandım, bana telve makinesi cezvesinin sapının puntalarının çürümesi dolayısıyla kopması için (fotoğraf da açık olarak mevcut) yardımcı olmak adına garantisi bittiği için servis gönderebileceğini belirtti servis ücretininde 500 TL olduğunu ve gelen servisin de bu konuda karar verebileceğini belirtti, Çözüm bu mu,? Bu parçanın mekanik bir arıza neticesinde ayıplı bir mal olduğunu düşünüyorum, bazı parçalar vardır ömür boyu garantilidir, kırılma yok, düşmeden dolayı ezilme yok, cezvenin puntaları çürümüş ( bence ısınıp soğumadan dolayı) ve sap elimizde kaldı, olsun tek cezve ile idare eder o da kopunca yeni başka bir marka makine alırım, ben değil siz kaybettiniz...

Zeynep
08 Ağustos 2024 16:37
Nur sonuçtan çok memnun

26 Ocak 2024 23:27
"Yetkili servisteki personel çok ilgilendi ve sorunum giderildi. Teşekkür ederim."
Arçelik Telve Kahve Makinesi
Arçelik Telve Kahve Makinesi

Gülay
02 Kasım 2024 12:03
Arçelik Kahve Makinesi Hayal Kırıklığı: Üretim Hatası Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Kiymet sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Telve Kahve Makinesi Cezve Sorunu

Kiymet