Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2024 21:23

Arçelik tam espresso makinesini 6 ay önce aldım. Bir gece kahve yaparken önce ünlem işareti, sonra artık hazne işareti çıktı ve makine kendi kendine kapandı. Servisi aradık, geleceklerini söylediler. Tekrar açtım, bu sefer ekran açıldı ama kahveyi öğütüp yapmadı. Servis makineyi aldı, eve gelip soruna bakmadı bile. Tam 12 gün sonra getirdiler. Ben o kadar sorun bildirdim, sadece kahve yapma ünitesinin sıkıştığını söylediler ve onu yaptık dediler. O kadar sorun neden oldu? Neyse, geldikten sonra bu sefer süt ısıtma işareti yanıyor ama süt haznesi bile takılı değil. Sorunlu makineyi değişim istiyorum. WhatsApp'tan, Instagram'dan yazıyorum, müşteri hizmetlerini arıyorum. 'Tamam efendim, yardımcı olacağız' diyorlar. Servis arıyor, 'bir şeyi yok' diyorlar. Ön yıkama yapmıyor diyorum, 'zaten öyle bir özelliği yok, siz yapacaksınız' diyorlar. Dalga mı geçiyorlar? Zaten otomatik durulaması var. Değişim yapmamak için bin türlü bahane üretiyorlar, asla ürünün arkasında durmuyorlar. Servisi hiç söylemiyorum bile. Videolar attım, tüm sorunları kayıt altına aldım ama 'bir şeyi yok' diyorlar. Eğer ürünün değişimini sağlamazlarsa, en son başka mercilere başvurup iade talebi oluşturacağım. Ama değişim yaparlarsa buradan bildireceğim ve yarına getireceklerini söylediler. Ürünü kabul etmeyeceğim.

04 Eylül 2024 12:14

2 ay öncesinden yine arızalanıp 2 defa üst üste giden kahve makinem yine farklı arıza verdi değişim istedim halde bir şeyi yok denildi şimdi de su vermiyor acaba bu sefer ne kılıf bulacaksanız değişim talebi oluşturdum servis gelip alacak ama yine bir şey olmayacak sizden ricam değiştirin ben 2 ayda bir servise vermek istemiyorum makineyi mağdur oluyorum

03 Temmuz 2024 10:07

Arçelik asla almayın ürünlerinde sıkıntı var ve kesinlikle bunu kabul etmiyor elimde video var arızaya dair az önce beni aradılar üründe sıkıntı yok size iade edeceğiz Diyorlar kesinlikle diyorum bulaşmayın Arçelik eski Arçelik değil tüm ürünlerinde ürerim hatası var

03 Temmuz 2024 14:34 (Şikayetten 17 saat sonra)
03 Temmuz 2024 14:47

@Arçelik umarım iletişime geçip ürünümün değişimini sağlarsınız ve bugün arıza yok deyip servis getirecek kapıya onları arayın değişim olacağını iletin

03 Temmuz 2024 16:46

Arçelik servisten bozuk makineyi getirdiler içerisinde kahve posası su vardı koli ıslanmış halde nasıl bir iştir bu videosunu çekip size WhatsApp üzerinden attım

04 Temmuz 2024 00:48
Arçelik Tam Espresso Makinesi Arızalı Değişim Yapmıyorlar

@Arçelik arayacaklarını söylediler ya buradan aramadılar makinede sorun yokmuş dediler ne bir belge ne bir mesaj oda ben ikide bir aradıktan sonra geri döndüler sadece efendim size yardımcı olmak için buradayız evet efendim anlıyorum efendim müşteri memnuniyeti önemli efendim başka bir söz yok zaten zerre icraat yok ve makinem kutudan çıkarırken baktım ıslanmış koli sözde deneme için yaptıkları kahvenin posasını ve otomatik durulama yapılan suyu dökmemişler ya nasıl bir vurdumduymazlık müşteri memnuniyetini geçtim daha aldıklarını aynı şeklide teslim edemiyorlar ya o makineye tamamen zarar verse zaten sıkıntılı makineydi bir de diyorlar ki döküp temizleyin servisteki bayan üsten üsten söylüyor yani özür dileyeceği yerde Tam döküp temizleyin diyor bir de 3 kahve yaptıktan sonra atık haznesi ikaz ışığı yandı diyorum normalde 10 adet kahveden sonra yanması gerek diyor ki normal hanımefendi temizleyin yani böyle lakayıt servis yetkilisi ben Arçelik siz servis yetkililerini denetleyin bizim müşteri olduğumuzu hatırlatın onlara yani bizim şikayetlerimizi dinleyip anlayıp çözüm odaklı olmaları lazım ama tam tersi bir durum vardı her servis bir mi bilemiyorum tabii ki elemanlar bir de önceden ön yıkama yapmıyor diyordum aynı bayana diyordu teknoloji o kadar gelişmedi siz basıp temizleme yaptıracaksınız daha makinenin ne özelliği var bilmiyor servis bir de karşısındakini küçümseyerek konuşuyor velhasıl almayın aldıktan sonra size yardım edecek biri yok servis zaten hep haklı onlar ne derse o müşterinin dedikleri arızaya bile bakmıyorlar düşünün ben bir daha tercih etmem çevremdekilerede aldırtmam kimse böyle bir muameleyi hak etmiyor para veriyoruz kendi elimizle kendimizi mağdur etmeyelim

Arçelik Kahve Makinesi Süt Haznesi Sorunu

Tuğba
14 Kasım 2024 16:24
Hülya sonuçtan çok memnun

Hülya
26 Şubat 2024 13:06
"Ürünüm yeni ürünle ile değişim yapıldı ilginiz için çok teşekkürler"

Gökçen
17 Şubat 2024 17:46
Arçelik Bozuk Kahve Makinesi
Yalçın sonuçtan çok memnun

Yalçın
27 Ocak 2024 17:31
Namik sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 15:47

Arçelik Kategorileri