Medine sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2024 18:49

Arçelik kurutmalı çamaşır makinem var ama verdiğim parayı gram hak etmiyor yazıklar olsun ya böylesine kötü bir ürünü zamanında piyasaya sürdüğünüz için çamaşırlarım toz içinde, yetkililer geldiğinde bu makine görevini yerine getiriyor diyor! Allah aşkına bir çare bulun ya ne yapmam gerekiyor. Gelen yetkili çözüme kavuşturacaksa gelsin. İki yıldır her türlüsünü denedim olmuyor evim, çamaşırlarım, bebeğimin kıyafetleri her şey toz! Kurutmalı makine dedik iyi hoş kurutmasını kullanalım diyoruz ama iki saat boyunca su alıp, su boşaltıyor geçen ay su faturam iki katı geldi. Neymiş bunun çalışma mantığı buymuş! Sizin çalışma mantığınız su düşmanlığı mı?

26 Temmuz 2024 17:46

Arçelik kurutmalı çamaşır makinesinde çamaşırlarım sürekli tozlu çıkıyor, yetkililer asla çözüm bulmuyor! Artık bebeğim var ona tozlu tozlu kıyafetler giydirmek istemiyorum. Makineden çıkan kıyafetlerden ev sürekli toz içinde bana kazan temizlemem gerektiği söylendi ama bu çare değil iade istiyorum değişim istemeyeceğim kadar kötü bir ürün

03 Haziran 2024 19:24 (Şikayetten 34 dakika sonra)
21 Haziran 2024 12:26

Firmadan yetkili geldi hem de daha önce gelen abi 3. Kez evimi ziyaret etti görselleri aldı ve size dönüş yapılacak dendi :) ertesi gün döndüler makinede hiçbir kusur yokmuş :) kazan temizleyin geçer dediler :) sanki 2 yıldır makineyi ben kullanmıyormuşum gibi. En iyisi Tüketici Hakem Heyeti ama önermiyorum arkadaşlar buradan şikayetiniz alındı demekle olmuyor. Evim çamaşırlarım her yer toz giyilmiyor

Alev
Alev

Arçelik kurutmalı çamaşır makinesinden hiç memnun kalmadım ne güzel yıkıyor ne güzel kurutuyor makineden toz tüy içinde çıkıyor çamaşırlarımı çok yıprattı Ağustos2024 de aldım makineyi iade etmek istiyorum.

Esra sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2024 16:47
Aysenur sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi Hem Temizlemiyor Hem De Toz Bırakıyor, Servis Sorunu Çözmüyor

Aysenur
25 Haziran 2025 19:35