Mertcan sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2024 13:24

Arçelik markasından çeyizim için alınmış olan tkm 9961 s Telve Türk Kahve makinesi kırmızı ışık yanıp sönmekte ve çalışmamaktadır. Kullanım talimatlarında yazan tüm seçenekleri denedim fakat ürünü çalıştıramadım. Çeyizlik olduğundan ilk alındığında kutu açılmadı. Kasım ayının ilk haftasında evlendim ve ürünün kutusunu yeni açıyorum. Sorunu Arçelik müşteri hizmetlerine ilettim. Servise ileteceklerini ve bana geri dönüş olacağını söylediler. Fakat ne servisten ne de müşteri hizmetlerinden dönüş alamıyorum. 4 gündür telefonla müşteri hizmetlerini arıyorum ve aciliyeti servise ileteceklerini belirtiyorlar. Asla bir çözüm sunulmuyor. Mağdur durumdayım. Arızalı olan ve henüz bir kere bile kullanamadığım ürünün yenisiyle değişmesini talep ediyorum.

19 Kasım 2024 23:04

Arçelik markasından çeyizim için alınmış olan tkm 9961 s Telve Türk Kahve makinesi kırmızı ışık yanıp sönmekte ve çalışmamaktadır. Servis kontrol için evime geldi ve ürünün anakartında sorun olduğunu söyledi. Parça değişimi yapılması gerektiği iletildi. Fakat ürünüm çeyizlik olduğundan ilk alındığında kutu açılmadı. İlk kez evlendikten sonra kutuyu açtım ve henüz hiç kullanamadan arıza ile karşılaştım. Kasım ayının ilk haftasında evlendim ve ürünün kutusunu yeni açıyorum. Sorunu Arçelik müşteri hizmetlerine ilettim. Servise ileteceklerini ve bana geri dönüş olacağını söylediler. Servis dönüş sağladı ve değişim olabilmesi için ürünün atölyeye alınması gerektiğini söylediler. Ürün atölyeye gitti. Özellikle değişim istediğimi parça değişimi istemediğimi belirtmeme rağmen ürüne onarım yapıldı. Henüz hiç kullanmadığım ve kutusunu yeni açtığım ürünü onarımlı şekilde kullanmak istemiyorum. Ürünün değişimini istiyorum. Özellikle değişim istediğimi belirtmeme rağmen bana sorulmadan ürüne onarım yapıldı. Belgeleri görsel ve PDF olarak da paylaşıyorum. Not olarak parça değişimi istemediğim özellikle yazılı ve buna rağmen parça değişimi yapıldı. Yaklaşık 7-8 gündür bu problem ile uğraşıyorum. Arçelik müşteri hizmetlerini defalarca kez aramama rağmen bir sonuca varamıyoruz. Ürünün yenisiyle değiştirilmesini ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

19 Kasım 2024 15:54

profile profile
12 Kasım 2024 16:16 (Şikayetten 2 saat sonra)
14 Kasım 2024 10:45

Bugün kahve makinesindeki arıza için servis evime geldi Ürünü kontrol etti ve anakartında arıza olduğunu tespit etti. Ürünün anakartının değişmesi gerektiğini iletti. Ben ürünü çeyiz için satın aldığımdan dolayı evlenene kadar kutusunda durdu ve hiç kullanmadım. Evlendikten sonra kutudan ürünü çıkartıp kullanmak istediğimde böyle bir sorunla karşılaştım. Henüz hiç kullanmadığım bu ürünün servis işlemi görmesini istiyorum. Ürünün değişimini istiyorum. Arçelik servis yetkilisi bu konuda maalesef yardımcı olmadı. Evlilik cüzdanını da göstermeme rağmen ürünün değişim olamayacağını belirtti. Mağdur durumdayım, satın aldığım ürünü şu an kullanamıyorum. Henüz hiç kullanmadığım ve kutusunda çıktığında böyle bir arızası olan ürünümün değişimini talep ediyorum.

18 Kasım 2024 14:55

Konu ile ilgili halen bir gelişme yok. Ürünün yenisiyle değişiminin yapılabilmesi için serviste incelenmesi gerektiği iletildi. Ürünüm servise alındı. Servise onarım istenmediği değişim istendiği iletilmesine rağmen bugün servis tarafından arandım ve ürüne onarım yapıldığını öğrendim. Konu ile ilgili asla bir çözüm bulunamıyor. Hem ürünümü kullanamadığımdan dolayı mağduriyet yaşıyorum hem de hiç kullanmadığım ürünüm onarım gördü. Ürünün yenisiyle değişmesini talep ediyorum.

22 Kasım 2024 10:04

Arçelik müşter hizmetlerini arayıp yaşadığım sorunu her gün yeniden anlatıyorum. Bana dönüş yapılacağı söyleniyor. En son görüşmemizde daha yetkili bir departmanın bana ulaşacağı söylendi. Halen bir dönüş yok. Ürün satın alım sürecindeki ilgili şu an göremiyorum. Mağduriyetim devam ediyor. Çözüm bekliyorum

25 Kasım 2024 12:23

Arçelik Müşteri Hizmetleri bugün için servis randevusu oluşturdu. Servis beni aradı ve bölgenin değişimi kabul etmediğini belirtti. Konu ile ilgili acil bir dönüş ve çözüm bekliyorum.

Seda sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2025 16:33

Betül
08 Mart 2025 22:56
Arçelik Telve Kahve Makinesi Hayal Kırıklığı

Arçelik Telve Kahve Makinesi Su Akıtma Sorunu

26 Eylül 2024 14:27
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Türk Kahvesi Makinesi: Yanık Tat, İletişim Sorunları Ve Kusurlu Ürün

05 Aralık 2024 18:09
Yaren sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2024 13:45
Arçelik Telve Kahve Makinesi