10 Temmuz 2024 18:33

Arçelik Ekolojik 18325 18000 BTU Duvar Tipi inverter Klima aldım. Bu markaya yerli oluşu ve kaliteli olacağından karar verdim. 08/06/2024 tarihinde Arçelik müşteri hizmetleri üzerinden kurulum talep ettim. Gaziantep nakliye montaj aracılığıyla kayıt oluşturuldu. Bayramdan önce yoğunluk dolayısıyla bu şirket 24/06/2024 tarihinde montaj için evime geldi ve sorunlar başladı. İki kişi hızlıca kuruluma başladılar. İç ünite için yer gösterdim, dış ünite için gösterdiğim yerin uygun olmadığını söylediler. Nedenini belirtmediler. Eski klima yerini gösterdim ve kurulum yapmaya başladılar. Ancak balkonumuz cam balkon olduğu için bir köşe açılmayacak şekilde kurulum yapıldı. Kurulumu yapan arkadaş diğer bölüme çok kaydığı için balkonun 3. kanadından itibaren açmak istesek dış üniteye takılıyor. İç ünitede bir kenar 2 cm kaydırılmış ve sonuç itibariyle orası da yamuk görünüyor. Fotoları atacağım ama asıl sorun bu değil. Dış üniteyi yanlış bağlamaları ve elektrik bağlantısını kontrol etmeden yapmaları nedeniyle binanın ana şalteri attı ve cihaz CH05 hata kodu vermeye başladı. Bu kod haberleşme hatası olarak bilinir ve muhtemelen dış ünite kartı yandı. Servis kaydı açtık ama şu saate kadar tarafıma hiçbir dönüş yapılmadı. Neredeyse her gün Arçelik müşteri hizmetlerini arıyorum ve şikayet oluşturuyorum ama ne arayan ne soran var. Kurulum için gelen arkadaşlar baştan savma bir tutanak tuttular. Tutanakta benim ürünü istediğim yere kurdurduğuma yönelik imza attım, sonra altına '5m kablo, 5 metre boru ve 3 metre tahliye' eklemişler. Ürüne bu kadar malzeme bırakılmadı. Özet olarak Arçelik pişmanlıktır. Gaziantep nakliye montaj felakettir. Bir aydan fazla oldu, her şey malı satana kadar. Arçelik gibi bir firmaya yakışmadı. Bundan sonra çevreme kesinlikle önermeyeceğim ve aldırmamaya çalışacağım. Hakkımı tüketici haklarında arayacağım.

11 Temmuz 2024 10:58 (Şikayetten 16 saat sonra)
17 Temmuz 2024 13:27

Buraya yazdıktan sonra sizin tarafınızdan Asena Hanım aradı süreci takip edeceğiz efendim mağduriyetinizi gidereceğiz dedi şu gün itibariyle bir arpa boy yol alamadık sizinle ne kadar amatör iş bilmez bir servissiniz 45 gün oldu ben artık sizi ararken utanıyorum ama sizde utancın en ufak bir belirtisi yok aynı şeyleri diyerek oyalayıp duruyorsunuz gerekirse video çekip tüm mercilerde paylaşacağım bu rezaleti ben pişman oldum ama başka kimse yanmasın

14 Ağustos 2024 13:13
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Klima Almayı Düşünüyorsan Okumalısın

14 Ekim 2023 11:29
Elif sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2024 17:04

01 Ağustos 2024 20:50
Arçelik Şikayetleri Hiçbir Şekilde Umursamıyor!
Arçelik Şikayetleri Hiçbir Şekilde Umursamıyor!

Arçelik Yeni Alınan Klimada Dış Ünitenin Gürültülü Çalışması

25 Temmuz 2024 16:10