Arçelik Çamaşır Makinesi Sorunları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Arçelik Çamaşır Makinesi Sorunları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
10 Ekim 2024 20:21

Arçelik'ten aldığım bütün ürünlerden sorun yaşadım. Kayıtları mevcut, yetkililerin detaylı bir şekilde incelemesini istiyorum. Şu anki sorunum ise 4 aydır kâbusumuz olan, evimin huzurunu bozan çamaşır makinesi. Bakın, ben çok meraklı değilim sürekli servis çağırmaya, ürün değişimi istemeye. İşimi gücümü bıraktım, evdeki makineyle uğraşıyorum. Mobilyam hep mahvoldu, makine sürekli su jeti motorundan arızalanıyor. 2 kere motor değişti, bir kere hortumu değişti. Sonuç olarak 4 aydır sorunum giderilmedi. Kalıcı olarak her bozulduğunda işlemler 20 günü buluyor. Bu süre zarfında makinesiz kalıyorum, 4 keredir aynı yerden bozuluyor, randıman almıyor. Ben ürünümün değişmesini istedim, sonuç alamadım. Geçen ay 25 gün bekledim, en son 'değişim yapamayız' dediler. Parça değişimi için kabul etmek zorunda bıraktılar, kabul ettim. 10 gün sürmedi, tekrar bozuldu. Bu sefer de değişim olmazsa tüketici haklarına başvuru yapacağım. Ben bu makineyi hiçbir şekilde istemiyorum, evimin huzurunu bozdu. Arçelik'e olan güvenim hiç kalmadı, kesinlikle bir daha almam, aldırmam. Sizler de bir tüketicisiniz, umarım aynı sorun sizde de olmaz.

11 Ekim 2024 10:04 (Şikayetten 13 saat sonra)
Murat
Murat
24 Aralık 2024 19:53

Öncelikle Arçelik pişmanlıktır. Eski kalitesinden hiç eser kalmamış, inanın uzun uzun anlatmak istemiyorum çünkü servisle aile olduk. Artık son 3-4 ayda çamaşır makinemi 20 gün ancak kullanabildim, sürekli aynı yerden su pompası galiba bozuluyor, sürekli banyomu su basıyor, mobilyam mahvoldu. Servis gelip parçayı değiştiriyor, 1 hafta sonra aynı parça gene arızalanıyor. Makine randıman vermedi bir türlü, bu tam 4 kere servis evime geldi. İşin en sıkıcı tarafı, servis geliyor, parça siparişi veriyor, 10 gün sonra arıyor, parça yanlış gelmiş efendim, yeni parça siparişi verdik, 1 haftada öyle bekliyorum. Evimde psikolojimiz bozuldu ailecek, ablama abime çamaşır götürmekten utanıyorum artık. Arçelik pişmanlıktır. Abi ben bu makineyi kesinlikle parça değişimini istemiyorum artık, değişim talebi oluşturdum kabul etmediler. 10 oldu. Daha ya tekrar bozuldu, siz yetkililer siz de bir tüketicisiniz ya mağdur olan benim, ben de çok meraklı değilim. Hep servis çağırmaya, ürün değişimi istemeye, makinanız randıman almıyor. Abi açın kayıtlara bakın Allah için ya, sene 2025 olmuş, halen evde elle çamaşır yıkayıp akrabalara kirli çamaşır götürüyorum. Sorunum kalıcı bir şekilde çözülmesini istiyorum.

Salih sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2023 15:45
Gul sonuçtan çok memnun

05 Ekim 2023 20:15
"Arçelik firmasına mağduriyetimi giderdikleri ve değişim talebini kabul ettikleri için teşekkür ederim sağ olun"
Arçelik Kusurlu Ürün Sorunu
Arçelik Kusurlu Ürün Sorunu
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Kurutmalı Çamaşır Makinesi Sürekli Arızalanıyor ve Müşteri Hizmetleri Yetersiz

Tuğba
28 Eylül 2024 11:28
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi Sorunları Bitmiyor

Muhammet
21 Ekim 2024 20:38
Sema sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2023 02:38

Arçelik Kategorileri