İsmail sonuçtan çok memnun

Arçelik Çamaşır Makinesi Hayal Kırıklığı

23 Kasım 2024 18:56
İsmail'in Teşekkür Mesajı
“Saruhanlı Arçelik mağazası ender beye ilgisi alakası için çok teşekkür ederim. Arçelik ürünümün değişimini onayladı bunun için de çok teşekkür ederim. Bu konuyla ilgilenen kişilere de çok teşekkür ederim. Saruhanlı Arçelik yetkili servisindeki arkadaşlara çok teşekkür.”

Arçelik'ten aldığım 11 kg çamaşır makinesi arızalı çıktı, değişim yapılmadı. Servise gidip tamir ettik dediler, hâlâ aynı. Ürün düzelmedi ve çok sorun çıkarıyor.
Servis ilgisiz, Arçelik ilgisiz. Ben pişman oldum.
Ürünü aldığıma ne değişim yapılıyor ne de sorunum çözülüyor.

24 Kasım 2024 16:04 (Şikayetten 21 saat sonra)
03 Aralık 2024 10:11

Arçelik den aldığım çamaşır makinesi 1 senede 2-3 kez arıza yaptı 1 kez tüm parçaları değişti. Tekrar arıza yaptı değişimi kabul etmedi. Şimdi tekrar tamir olacak. 11 kg çamaşır makinesi aldım. Arçelik ürünlerinin arkasında durmuyor. Servis değişim yapılması lazım ürün fabrika hatalı diyor. Arçelik kabul etmiyor. Ürünlerinin arkasında durmayan bir firma

04 Aralık 2024 10:49

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
18 Eylül 2024 22:11

10 Ekim 2023 10:35
Miraç sonuçtan hiç memnun değil

Miraç
06 Mayıs 2025 15:50
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Veysel
08 Haziran 2024 14:53
Arçelik Beyaz Eşya Çamaşır Makinesi
Buse sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi Sorunu Ve İlgisiz Hizmet

31 Ocak 2025 19:31