Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2024 12:53

Arçelik marka bulaşık makinemizin elektrik kesintisi sonrası çalışmadığını fark edip yetkili servis talep ettik. Gelen yetkili servis açma kapama düğmesinin arızalı olduğunu belirtip değişim işlemini gerçekleştirdi. Yapmış olduğu işlem sadece plastik bir aksam olan düğme değişimi. Ben bu işlem için 1175 TL ücret ödedim. Arızalı eski parça bana bırakıldı ve üzerinde yazan kod ile internetten arama yaptığımda, aynı parçanın 40-100 TL arasında satıldığını gördüm. Servisi aradığımda bu parçanın fabrika satış fiyatının 250 TL olduğunu ve 925 TL değişim ücretinin Arçelik tarafından belirlendiğini söyledi. Sadece 10 dakika süren bir değişiklik işleminin işçilik bedelinin 925 TL olması normal mi? İnternette 40 TL'ye satılan basit plastik bir aksamın değişimi için 1175 TL ödemem haksızlık değil mi. Biz markanıza güvenip kullanıyorsak bizleri böylemi cezalandırıyorsunuz? Acaba makinede gerçekten ciddi bir aksam bozulursa benden talep edilecek ücret 15.000 TL mi olacak? Başka hiçbir markada bu kadar saçma ve fahiş tüketici politikası görmedim. Bu ülkede asgari ücret 18.000 TL, bunun farkında mısınız?

17 Eylül 2024 13:55 (Şikayetten 1 gün sonra)
17 Eylül 2024 14:24

İlginiz için teşekkür ederim ancak sizlerinde telefonda paylaştığı gibi bundan sonraki süreç için işlem ücretlerinin değerlendirilmesi, mağduriyeti ve sorunu gidermiyor. Maalesef ki mutsuz bir müşteri olarak Arçelik markasına ön yargılı bakacağım. Çünkü 10 dakikalık bir işlem ve plastik bir parçanın değişimi için ödediğim 1200 TL yi açıklamıyor.

19 Eylül 2024 16:20

Bugün yaptığımız son telefon konuşmasında, saha ekiplerinin gerekli incelemeyi yaptığını ve 1200 TL lik servis ücretinin makul olduğu bilgisini aktardılar. Sunu anlıyorumki bir şekilde beyaz eşya tamir etmeyi bilmiyorsanız. Con şanslı değilsiniz.

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

27 Ocak 2025 23:11
Arçelik Bulaşık Makinesi Servis Sorunları
Esen sonuçtan hiç memnun değil

13 Nisan 2024 13:19
Emel sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Bulaşık Makinesi İçin 40 Gündür Çözülmeyen Düğme Ve Parça Sorunu

19 Ağustos 2025 08:42
Mutlu sonuçtan hiç memnun değil

30 Mart 2024 19:44
Arçelik Yalan Söyleyen, İlgisiz